Olcay Gulsen over leeftijdsverschil met Ruud de Wild: 'Ik vind het fijn, want mannen worden toch op latere leeftijd volwassen'

De twee schelen twaalf jaar.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn een heus power couple. In de nieuwste Beau Monde onthult de onderneemster dat de radio-dj stiekem een enorme romanticus is, doet ze een boekje open over het samenwonen en praat ze eerlijk over het leeftijdsverschil tussen haar en Ruud.

Romantiek

Een paar jaar geleden hadden Ruud en Olcay nooit gedacht dat ze verliefd op elkaar zouden worden. "Hij vond mij een glamourvrouw en ik dacht dat Ruud een boze vent was. Zo'n irritante, ingewikkelde artistiekeling die overal over nadenkt", verklapt Olcay in het blad. Dat daar helemaal niets van klopt, is ze nu wel achter. "Hij is de allerliefste, heel empathisch en super sociaal. Allemaal kenmerken die ik hem niet snel had toegedicht."

Olcay had dan ook niet gedacht dat Ruud zo'n romanticus zou zijn. "Laatst vond ik een briefje in m'n jas met de tekst: 'Schatje, ik hou zoveel van jou'." Naast lieve briefjes en app'jes, krijgt de beauty ook geregeld betekenisvolle cadeaus van haar lover. "Zo heeft hij een bedelketting ontworpen met allemaal bedeltjes waar ik hem aan doe denken", vertelt Olcay. "Er hangt bijvoorbeeld een leeuwtje aan dat staat voor 'vechter'. Dat is toch romantisch? Als ik iets van hem krijg, is het nooit zomaar. Ik wist niet dat het zo leuk was om een romantische man te hebben."

Leeftijdsverschil

Olcay geniet er niet alleen van dat haar lover zo'n enorme romanticus is, ook vindt ze het fijn dat Ruud een paar jaartjes ouder is. Twaalf, om precies te zijn. "Ik vind het fijn, want mannen worden toch op latere leeftijd volwassen", weet ze te vertellen. "Ruud heeft alles meegemaakt en overwonnen. Die levenservaring is nodig om met elkaar verder te kunnen. Als de een 'n makkelijk leven heeft gehad en de ander veel narigheid heeft meegemaakt, kun je je minder goed inleven." Olcay en Ruud hebben beiden een ingewikkelde jeugd gehad, vertelt ze. Gelukkig zorgt dit in hun relatie niet voor problemen. "Wij hoeven elkaar weinig uit te leggen."

Alhoewel... Ruud heeft wel het een en ander uit te leggen als het op interieurkeuzes aankomt. De lovebirds wonen inmiddels een jaar samen. En hoewel dit volgens Olcay heel veel vreugde en gezelligheid met zich meebrengt, blijkt het inrichten nog een flinke opgave. "Onze smaken verschillen nogal", weet de presentatrice te vertellen. "Hij is erg van de arty farty en ik hou meer van klassiek en simpel. Laatst had hij een stoel met van die dierenbenen als punten op het oog. Dat vind ik echt verschrikkelijk. Het interieur schiet dus niet op zo. Dat duurt nog wel een paar maanden."

Benieuwd naar het hele interview met Olcay Gulsen? Je leest 't in de nieuwe Beau Monde. Vanaf vandaag te koop!

Misschien ook voor jou:
Olcay Gulsen: 'Ik heb mijn weegschaal bij het vuil gezet'
Personality
  • Beau Monde (Anne Tonen)
  • BrunoPress