Maak indruk met bedrukte reistassen als relatiegeschenk

In de wereld van relatiegeschenken draait alles om het maken van een blijvende indruk. Eén van de meest effectieve manieren om dat te doen, is door reistassen te bedrukken met jouw bedrijfslogo of boodschap. In dit artikel ontdek je welke soort tassen het meest geschikt zijn om te bedrukken en hoe je ervoor zorgt dat jouw logo echt opvalt. 

relatiegeschenk

Waarom reistassen bedrukken als relatiegeschenk?  

Reistassen zijn veelzijdig en worden vaak gebruikt. Door reistassen te bedrukken, creëer je een relatiegeschenk dat niet alleen nuttig is voor de ontvanger, maar dat jouw merk ook op veel verschillende plekken promoot.

Welke soorten reistassen zijn het meest geschikt om te bedrukken? 

Het kiezen van de juiste reistas om te bedrukken hangt af van je doelgroep en je merkidentiteit. Er zijn verschillende opties, van sportieve rugzakken tot elegante weekendtassen. Voor een jong, dynamisch publiek kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trendy rugzak, terwijl een leren weekendtas misschien beter past bij een meer gevestigde, zakelijke doelgroep. Zorg ervoor dat de tas die je kiest, past bij de waarden van je bedrijf en de behoeften van je klanten.

Hoe zorg je ervoor dat je logo opvalt op een bedrukte reistas?  

Reistassen bedrukken: waar moet je op letten? Het is belangrijk om met de volgende punten rekening te houden:

  1. Om ervoor te zorgen dat je logo echt opvalt op de reistas, kies je het beste voor een contrasterende kleur en een opvallend ontwerp.
  2. Kies een plek op de tas waar het logo goed zichtbaar is, zoals op de voorkant of het bovenste paneel.
  3. Werk samen met een betrouwbare leverancier die hoogwaardige druktechnieken gebruikt, zodat je zeker weet dat het logo er scherp en professioneel uitziet.

Wat zijn de kosten en levertijden voor het bedrukken van reistassen? 

De kosten voor het bedrukken van reistassen kunnen variëren afhankelijk van het type tas, de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid die je bestelt. Over het algemeen geldt: hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per stuk.

Om erachter te komen wanneer je jouw relatiegeschenken kunt verwachten, kun je het beste jouw leverancier naar de verwachte levertijden vragen.

Bestel direct jouw tassen en verras jouw relaties 

Wil je ook indruk maken met jouw relatiegeschenken? Bezoek dan Orangesmile.nl en ontdek de mogelijkheden voor bedrukte reistassen. Bestel vandaag nog en zorg dat jouw merk opvalt!

Carrière
  • Adobe Stock