Zorgt deze tandenbleekset echt voor wittere tanden?

Stralend witte tanden, wie wil dat nou niet? Je tanden bleken is een goede optie, maar het is niet gek als je daar wat huiverig voor bent. Het kost veel en kan schadelijk zijn voor je tanden. Met de SmileWhite tandenbleekset voor thuis is dat niet het geval en wij vertellen je waarom.

Verkleuringen

Het is vast niet de eerste keer dat je dit hoort: je hebt maar één gebit. Daar moet je dus goed voor zorgen. Dat betekent echter niet dat je moeder natuur niet een handje mag helpen. Het is normaal dat je tanden in de loop der jaren wat verkleuren en het is helemaal niet gek dat je je daar soms aan stoort en vervolgens wegdroomt over een Hollywood smile. Veel mensen kiezen er in dat geval voor om hun tanden te laten bleken.

Het probleem? Je bent al snel honderden euro's lichter, het neemt veel tijd in beslag en je weet niet hoe schadelijk het uiteindelijk is voor je tanden. De kans is namelijk groot dat er gebruik wordt gemaakt van waterstofperoxide en daar zal je gebit niet blij mee zijn. Gelukkig is het ook mogelijk om je tanden te bleken bij SmileWhite; veilig, voor een leuke prijs en gewoon lekker thuis.

Veilig thuis bleken

Deze tandenbleekset voor thuis bestaat uit een peroxidevrije gel die je tanden niet beschadigt. De gel is gebaseerd op het bestanddeel PAP en is medisch onderbouwd, waarvan de research resultaten o.a. door toonaangevend onderzoeksinstituut Elsevier gepubliceerd zijn. Je hoeft er dus niet aan te twijfelen of de bleekset wel effect heeft. De gel verwijdert vlekken en verkleuringen op je tanden (we hear you, koffiedrinkers!), maar tast je glazuur niet aan. Witte én gezonde tanden, dat klinkt als muziek in de oren! Extra fijn: de producten zijn nooit op dieren getest en volledig vegan-proof.

Makkelijk en snel

Het fijnste is misschien nog wel dat een behandeling makkelijk én snel is. Lees: slechts 10 minuten per keer. Je hoeft dus niet uren op locatie in een tandartsstoel te liggen, maar kunt 3 terwijl je je 's ochtends opmaakt of je haar aan het doen bent. Maar ook tijdens het stofzuigen, als je een boek leest of op de bank een serie kijkt.

Met het bijgeleverde kleurenstaaltje kun je het voor en na resultaat bijhouden. Je tanden kunnen tot wel 8 tinten witter worden, maar dat bepaal je natuurlijk zelf. Je kunt ook subtiel één of twee tintjes witter gaan. Het resultaat is volgens SmileWhite het mooist als je de eerste keer zes dagen achter elkaar een behandeling doet. Daarna kun je het maandelijks een keer herhalen om je tanden mooi wit te houden.

Hier kun je in een video precies zien hoe de bleekset werkt.

Benieuwd geworden? Hier kun je op de website van SmileWhite meer informatie vinden, klantenreviews lezen of de tandenbleekset aanschaffen. De verzending is gratis en ben je toch niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SmileWhite.

Laatste nieuws