Rennen, springen, vliegen: 5 makkelijke kapsels voor als je haast hebt

Een chique coupe hoeft heus geen uren te duren.

kapsels haast

De messy bun is groot favoriet van veel vrouwen. Niet alleen omdat het kapsel er leuk uitziet, maar ook omdat-ie maar weinig tijd in beslag neemt. Heb jij 's ochtends vaak haast? Hieronder een aantal perfecte kapsels voor als je eigenlijk geen tijd hebt.

1. Haaraccessoires

Misschien wel de makkelijkste oplossing van allemaal: haaraccessoires. Een leuke speld, clip of haarband doet wonderen voor jouw kapsel. Ideaal als je haast hebt, maar ook als je een vettige coupe hebt en geen tijd hebt om het te wassen. Met zo’n haaraccessoire ziet je haar er meteen mooi en stijlvol uit.

2. Messy bun

Daar is-ie weer: de messy bun. Als je haast hebt is het ideaal om je haar omhoog te draaien in een knot. Maak 'em groot, trek hem een beetje los, zet vast met een paar speldjes et voilà!

@thesuestylefile

1 Mimute Messy Bun #hairtutorial #tutorial #messyhair #messybuntutorial #fyp #fy #momsoftiktok #momsover30

♬ Surrender - Natalie Taylor

3. Halve knot

Ook het halve knotje is ontzettend makkelijk en snel. Je steekt de helft van je haar op in een knotje en trekt eventueel een paar voorste plukjes los. Binnen een minuut ben je klaar, maar ziet het eruit alsof je de hele ochtend voor de spiegel hebt gestaan.

4. Haarklem

De haarklem is tegenwoordig weer helemaal trendy. Zet de klem halverwege je haar vast of steek je lokken ermee op. Het ziet er elegant en stijlvol uit én is lekker makkelijk en snel.

5. Lage knot

De lage knot, oftewel low bun, is perfect als je een rond of ovaal gezicht hebt. Trek de voorste plukjes los en je hebt een stijlvol kapsel te pakken binnen een minuut. Heb je nog een paar tellen over? Doe er dan een sjaaltje of scrunchie omheen, dat geeft een extra leuk effect.

Beauty
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress