Van de halve knot tot een messy bun: deze kapsels zijn klaar in een handomdraai

Een van onze favoriete kapsels? Dat blijft toch wel de messy bun. Niet alleen omdat deze hairdo er superleuk uitziet, maar ook omdat deze knot snel gemaakt is. Heb jij 's ochtends maar weinig tijd voor je haar? Dit zijn een paar toffe kapsels voor als je haast hebt.

1. Haaraccessoires

Misschien wel de makkelijkste oplossing van allemaal: haaraccessoires. Een leuke speld, clip of haarband doet wonderen voor jouw coupe. Ideaal als je haast hebt, maar ook als je vettig haar hebt en geen tijd hebt om het te wassen. Met zo’n haaraccessoire ziet je haar er meteen mooi en stijlvol uit.

2. Messy bun

Daar is-ie weer: de messy bun. Als je haast hebt is het ideaal om je haar omhoog te gooien in een knot. Maak de knot groot, trek hem een beetje los, zet vast met een paar speldjes en tadaaa… Je hebt de populaire messy bun gemaakt!

@thesuestylefile

1 Mimute Messy Bun #hairtutorial #tutorial #messyhair #messybuntutorial #fyp #fy #momsoftiktok #momsover30

♬ Surrender – Natalie Taylor

3. Halve knot

Het halve knotje is ontzettend makkelijk en snel. Je steekt de helft van je haar op in een knotje en trekt eventueel een paar voorste plukjes los. Binnen een minuut heb je een leuke haarstijl en ben je ready to go!

4. Haarklem

De haarklem is tegenwoordig weer helemaal on trend. Zet de klem halverwege je haar vast of steek je haar ermee op. Het ziet er elegant en stijlvol uit én is lekker makkelijk en snel.

5. Lage knot

De lage knot, oftewel low bun, is perfect als jij een rond of ovaal gezicht hebt. Trek de voorste plukjes los en je hebt een stijlvol kapsel te pakken binnen een minuutje! Heb je nog een paar tellen over? Doe er dan een sjaaltje of scrunchie omheen, dat geeft een extra leuk effect.

Bron: Grazia, Dingen voor Vrouwen | Beeld: iStock

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.
Leren kledingstuk

Zo haal je kreukels uit een leren kledingstuk

Het lijkt misschien een gek idee maar ook leer kan kreukelen. Dit valt jammer genoeg niet op te lossen door er een strijkijzer overheen te halen. Maar geen paniek, wij hebben dé manier gevonden om kreukels in no time uit je favoriete leren jasje of broek te krijgen.