Bronnen fluisteren: 'Deze man heeft het hart van Beatrix veroverd'

Als we de Duitse pers mogen geloven, heeft prinses Beatrix een nieuwe liefde.

prinses Beatrix

Volgens de Duitse (roddel)pers beleeft 'ex-koningin Beatrix een liefdeswonder' en is ook een huwelijksaanzoek niet uitgesloten.

Nieuwe partner

Het Duitse blad Freizeit Heute meldt op de cover dat een Duitse man het hart van de Nederlandse prinses heeft weten te veroveren. Het zou gaan om 'een heer van adellijke afkomst' die al meerdere keren naar Drakensteyn is afgereisd om Beatrix te bezoeken.

Hoewel we dit nieuws vooralsnog met een korreltje zout nemen, zou dit tijdschrift in het verleden wél hebben bewezen betrouwbare bronnen te kennen in de adellijke kringen. Dus wie weet!

Aanzoek

Het blad gaat echter nog een stapje verder dan het bekendmaken van deze liefdesrelatie. Volgens Freizeit zal ook een huwelijksaanzoek niet lang meer op zich laten wachten. Wellicht omdat de 83-jarige prinses weet dat ze niet alle tijd van de wereld meer heeft, maar ze als ex-vorstin ook niet zomaar ongetrouwd kan gaan samenwonen (wij zouden het prima vinden hoor, Bea!).

De adellijke heer in kwestie zou de 77-jarige Thilo von Watzdorf zijn. Een aantal jaar geleden klonken de geruchten ook al dat Beatrix het erg goed met hem kon vinden. Of we dit keer wel bevestiging krijgen? Only time will tell...

Royalty
  • Beau Monde
  • Brunopress