Logeren in de villa van B&B Vol Liefde-Iris? Dit betaal je voor een nacht

Van maandag tot en met donderdag genieten we massaal van alle liefdesperikelen in de razend populaire reality-serie B&B Vol Liefde. Onder andere Iris wordt op de voet gevolgd in haar zoektocht naar ware liefde in Griekenland. Ook zo benieuwd naar wat een overnachting in haar prachtige kost? We zochten het voor je uit! 

iris

Iris Villas

Het idyllische verblijf van Iris ligt aan de Amvrakikos Golf, in een prachtig Nationaal Park aan de westkust van Centraal Griekenland. Daar vind je – hoe toepasselijk ook – Iris Villas, de eigenaresse heeft hier drie appartementen gecreëerd, elk met twee aparte slaapkamers, een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een moderne badkamer. En als kers op de taart, biedt elk appartement een geweldig uitzicht op het water van de Amvrakikos Golf.

Je begrijpt: in de B&B van Iris hoeft het je aan niets te ontbreken. Maar wat betaal jou nou precies voor één nacht in dit Griekse paradijs?

Prijs per nacht

Als je nu boekt via Booking.com voor begin september, betaal je voor twee nachten een prijs van €237. Dat betekent dat je uiteindelijk €118,50 per nacht betaalt om te verblijven op deze droomlocatie. Helemaal niet slecht, toch? Belangrijk om te weten: Iris Villas is alleen geschikt voor mensen vanaf 16 jaar en ouder. Dit maakt het de perfecte plek voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch uitje, kleine groepen vrienden die willen genieten van de rust en natuur, of zelfs voor een onvergetelijke honeymoon, luidt Iris’ beschrijving van haar accommodatie.

Ga jij een bezoekje brengen aan het Griekse paradijs van de B&B-deelneemster? Yamas!

Personality
  • Tips & Weetjes, fem-fem
  • RTL