Grote ophef over outfit van first lady Jill Biden 

Als wij die killerlegs van Jill hadden, dan hadden we 't ook gedaan!

Jill biden panty

First Lady Jill Biden was het gesprek van de dag toen ze vorige week uit de Air Force One in Washington stapte in, volgens anderen, heel gewaagde outfit. Ze droeg namelijk, tromgeroffel, een visgraatpanty. Volgens conservatief Amerika kan een vrouw van 69 met een functie binnen het White House dit soort netjes niet dragen.

Panty

Jill stapte het vliegtuig uit in Maryland gekleed in een zwarte knielange geklokte rok (met aan de onderkant een leren rand), bijpassende top, gecombineerd met een zwart getailleerde blazer, zwarte enkellaarsjes met hakken en daar komt ie: een zwarte visgraat-achtige panty. Genoeg reden om de Amerikaanse conservatieven van hun stoel te doen vallen en hun ongenoegen over de First Lady uit te spreken op Twitter. De panty werd in een mum van tijd trending op het medium.

Tegengeluiden

Mensen vinden de outfit 'ordinair' en 'ongepast' en ook zou de leeftijd van Jill meespelen: ze vinden haar te oud om zo'n outfit te dragen. Gelukkig zijn er ook tegengeluiden en vinden mensen dat ze er waanzinnig uitziet. Waaronder wij. Als wij die killerlegs van Jill hadden, dan hadden we 't ook gedaan!

Personality
  • Beau Monde
  • BrunoPress