De 3 meest chique en tijdloze Gucci-tassen op een rij

Deze items zijn de investering absoluut waard.

Gucci-tassen

Als er iets de investering waard is, dan is het de Gucci-tas wel. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar vooral het tijdloze design van deze it-bags. Aangezien het modehuis tig hebberigmakende tassen in haar assortiment heeft, zetten wij de meest chique exemplaren voor je op een rij.

Chic en tijdloos

Behalve de geweldige looks, dragen de handtassen van Gucci ook een verhaal met zich mee. Who What Wear dook in de archieven van Gucci en vond een aantal tassen die absoluut niet vergeten mogen worden, en die met trots de titel chic en tijdloos mogen dragen.

1. Dionysus

De Dionysus is een klassieker die je herkent aan de tijgerkop sluiting. Deze it-bag is vernoemd naar de Griekse god Dionysus, die op een tijger de rivier overstak. Na het lanceren van dit prachtige item heeft het modehuis de Dionysus al meermaals in een ander jasje gestoken. Denk aan verschillende leren kleuren en prints.

2. Horsebit

De 1955 Horsebit Bag is te herkennen aan de elegante flap aan de voorkant van de tas. Het hardware op de tas is geïnspireerd op – zoals de naam al doet vermoeden – paarden-hardware. Het is een klassiek ontwerp, waardoor deze tas jarenlang meegaat. Ook voor de Horsebit Bag bedacht Gucci veel verschillende designs, waardoor er voor iedere modeliefhebber een geschikte variant te vinden is.

3. Jackie

The Jackie is een Gucci-tas uit de 60's. De tas is van origine vernoemd naar Jackie Kennedy en zit al flink wat jaren in de collectie van Gucci. In 2020 werd de tas in een nieuw jasje gestoken. Het modehuis maakte het design iets meer clean en lanceerde de tas in prachtige pastelkleuren. De klassieke gouden gesp bleef uiteraard gewoon zitten.

Misschien ook voor jou:
6 Accessoire trends die dit voorjaar domineren
Mode
  • Who What Wear
  • BrunoPress, Instagram