De mooiste designertassen voor minder dan 400 euro

De tassen zijn enorm geliefd onder Hollywoodactrices en modellen. 

De mooiste designertassen voor minder dan 400 euro

Natuurlijk zouden we een Chanel-tas niet vinden misstaan, maar ook de wat 'goedkopere' designerlabels hebben prachtige exemplaren. Wij delen enkele designers met prachtige modellen onder de €400.

Onder de €400

First things first, een handtas van €400 mag voor designerbegrippen dan best een mild prijsje zijn, maar het blijft heel veel geld. Maar mocht je nu heel graag een designertas willen bemachtigen en daar een paar honderd euro voor over hebben, dan kun je bij de volgende labels een prachtige tas scoren.

Wandler

We beginnen met een designer van Hollandse bodem: Wandler. De schoenen van het merk zijn prachtig, maar nog begerenswaardiger zijn de tassen. Toegegeven, voor de meesten leg je al snel €700 euro neer, maar het label heeft ook prachtige tassen die een paar honderd euro minder kosten, zoals de Marli Box Bag Luck voor €375.

Celebrities met een Wandler: Celine Dion, Margot Robbie, Priyanka Chopra en Bella Hadid.

Strathberry

Strathberry verscheen op de radar van menig fashionista nadat het de goedkeuring van de royals kreeg – Kate Middleton en Meghan Markle hebben er allebei eentje. Het Schotse merk heeft prachtige tassen die ook de spotlight wel hadden veroverd zonder celebrity endorsements. De pouches van het merk kosten slechts €220 en de Multrees Chain Wallet die Kate in 2021 droeg is nog steeds verkrijgbaar op de site voor €370.

Celebrities met een Strathberry: Lady Gaga, Heidi Klum, Kate Hudsen en Vanessa Hudgens.

Jacquemus

De kleine handtassen van Jaquemues zijn inmiddels een staple geworden in de garderobe van fashion girlies. Niet alleen zijn ze prachtig, maar aan de tassen van het Franse label hangt niet eens het allerhoogste prijskaartje. De begerenswaardige Le petit panier Soli bemachtig je voor €390.

Celebrities met een Jacquemus: Rihanna, Beyoncé, Bella Hadid en Emily Ratajkowski.

Furla

Als designerlabels jouw ding zijn maar jouw budget niet verder reikt dan €400 euro, ben je bij Furla aan het juiste adres. De tassen zijn tijdloos, van hoogwaardige kwaliteit en misschien nog wel het belangrijkste: ze zijn prachtig! Je kunt al een Furla-tas bemachtigen voor onder de €200, zoals deze tijdloze Furla Linea Futura-tas of deze Furla Flow.

Celebrities met een Furla: Paris Hilton, Emma Roberts, Anna Dello Russo, Jessica Alba en Rosie Huntington-Whiteley.

Loewe

Het Spaanse Loewe is momenteel een van de populairste designers du moment. Dé Anna Wintour droeg Loewe bij het Met Gala). Je zou verwachten dat de prijs van de items van het merk door het dak gaan, maar het valt best nog wel mee (voor designer-begrippen, dan). Zo bemachtig je de Small Heel Pouch voor €380. De iconische basket bags zitten wel boven de €400, maar met een prijs van €450 zouden we ze nog niet buitensporig willen noemen (again, voor designer-begrippen).

Celebrities met een Loewe: Sofia Richie, Alexa Chung, Jennifer Lawrence en Sienna Miller.

Nog meer labels

Hoewel je misschien denkt dat designertassen onder de €400 een unicum zijn, valt het best mee. Bovenstaande labels zijn slechts een kleine greep. Zo zijn er veel meer designermerken die in mid-price range vallen. Denk aan JW Anderson, Coperni, By Far, Marc Jacobs, Chylak en Staud.

Mode
  • Marie Claire
  • NL Beeld