Deze slimme én elegante raambekleding wil jij in je interieur

Tijdens de koude winterdagen is het extra belangrijk dat het thuis warm en gezellig is. Stijlvolle raambekleding speelt een grote rol speelt bij de sfeer in huis en is ook bepalend voor de warmte en akoestiek. Daarom heeft Luxaflex een collectie gelanceerd met de naam ‘Elegant Wonen’. Maak kennis met vouwgordijnen die perfect passen in eigentijdse interieurs, of je nu een modern en strak of juist een klassieke stijl in huis hebt.

Weelderige kleuren en stoffen

De interieurexperts van Luxaflex hebben de Elegant Wonen collectie geheel volgens de laatste woontrends ontworpen. Alleen al het bepalen van een kleur is een feestje, want er zijn vele stijlvolle pasteltinten of juist knalkleuren met contrasterende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit allerlei mooie stoffen, van zacht zijde en linnen tot stevig fluweel. De collectie bevat bovendien verduisterende stoffen, maar ook lichtdoorlatende materialen die zorgen voor een fijne mate van privacy. Ook zijn er stoffen met een akoestische werking, die de klanken in huis verbeteren.

“Google, doe de raambekleding omlaag!”

We leven in 2018, dus willen we zoveel mogelijk luxe en comfort in ons huis. Daar speelt Luxaflex handig op in: je kunt de vouwgordijnen namelijk bedienen met het slimme systeem PowerView Motorisation. Via je smartphone of tablet kun je de raambekleding op afstand omhoog of omlaag doen. Gewoon vanaf de bank, op weg naar huis en zelfs wanneer je op vakantie bent!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op luxaflex.nl/vouwgordijnen of ga langs bij een Luxaflex-showroom bij jou in de buurt.

Laatste nieuws