Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het meest opvallende modenieuws van deze week.

Louis Vuitton opent een pop-up voor Heren in de Bijenkorf Amsterdam
Louis Vuitton in de Bijenkorf Amsterdam voor het eerst een pop-up voor heren die volledig in het teken staat van de nieuwe collectie “Fall in Love”. De monochrome pop-up is met zijn opvallende oranjekleurige architecturale structuur de eyecatcher op de begane grond van de Bijenkorf, maar de collectie is net zo opvallend. Door het kleurenpalet en de grafische ontwerpen straalt de collectie die typische jaren 70-vibes uit. De klassieke items met een moderne twist vormen zo een nieuwe interpretatie van de garderobe van de moderne man. Dus grijp je vent en op naar de Bijenkorf! Je kunt de collectie in de tussentijd alvast hier online bewonderen.

High-end juwelenplatform byJacky opent een pop-up store in hotel Pulitzer Amsterdam
Door haar onuitputtelijke kennis over juwelen en haar band met haar klanten, is byJacky in korte tijd uitgegroeid tot geliefd platform bij mode- en sieradenliefhebbers. Door het persoonlijk advies transformeerde de website de afgelopen twee jaar van ‘hidden gem’ naar een autoriteit op juwelengebied. Tijd voor het merk om op 4 oktober een pop-up store te openen in hotel Pulitzer in Amsterdam. Daar krijgen consumenten de kans om de juwelen te bewonderen, persoonlijk advies te vragen én aan te schaffen. Hier kun je de pareltjes alvast bekijken.

VEJA x ba&sh slaan handen ineen
VEJA en ba&sh slaan de handen ineen en komen met een exclusieve collectie geïnspireerd op het vintage gevoel van de jaren ’70 waarbij het ontwerp doet denken aan een winterse zonsondergang. Dit co-creatieproces wordt gekenmerkt door het golvende kleurenschema op de achterkant van de schoen. Waar ba&sh hun favoriete materiaal suède toevoegt, brengt VEJA brengt een outdoor touch met de Vibram track-zool. De VEJA x ba&sh collectie is verkrijgbaar in geselecteerde winkels of hier online.

SHEIN opent unieke pop-up showroom op Amsterdam Centraal
De populaire moderetailer SHEIN opent voor het eerst in Amsterdam een unieke pop-up showroom, van 23 t/m 25 september. De boetiek is uniek, want je kunt er als een van de eersten de nieuwe Fall Winter collectie bekijken, passen, maar alleen online kopen middels de aanwezige QR-codes. De SHEIN pop-up showroom is ingericht met een photobooth en verschillende social media-waardige corners, zodat je met je toekomstige nieuwe outfit kunt shinen op de foto en deze direct kunt delen met je vrienden en volgers. Meer info vind je hier.

Het Nederlandse basics modelabel Neeve lanceert haar derde wintercollectie
Neeve lanceert haar nieuwe Autumn/Winter collectie 2022 bestaande uit een selectie van hoogwaardige items. De 13 stijlen uit de nieuwe collectie vormen de basis voor een vereenvoudigde en tijdloze garderobe en bevat stijlvolle en essentiële kledingstukken met een perfecte pasvorm. Naast de bovenstukken heeft Neeve heeft haar collectie uitgebreid met onderstukken, zoals een joggingbroek met een bijpassende hoodie. De collectie is hier online en via een selectie van retailers in Nederland te koop, waaronder De Bijenkorf.

Maak kennis met Triump’s nieuwste familief: Flex Smart
Flex Smart is de nieuwste innovatie in Triumph’s Smart Lingerie familie. Met de AW-22 campagne viert Triumph echte verhalen en de unieke individualiteit van iedere vrouw. Al de vrouwen in de campagne vertellen een eigen verhaal, hoe ze henzelf zien, maar ook door de ogen van dierbaren, want Flex Smart beweegt in elke situatie met ze mee en is 100% persoonlijk. Flex Smart is ontworpen met speciaal gepositioneerde flex inserts die de bewegingen van het lichaam volgen en zich aanpassen om optimale ondersteuning te bieden – zelfs voor lichte oefeningen zoals pilates. Je shopt de collectie hier.

O My Bag lanceert 9 nieuwe designs
Terwijl wij afgelopen zomermaanden reizen maakten met onze O My Bag-favorieten, werkte het O My Bag-team aan 9 nieuwe designs. Het Nederlandse label van Paulien Wesselink introduceert oude bekenden in een nieuwe (appelleren) look én laat je kennismaken met nieuwe designs. Dit najaar komt bijvoorbeel de Ava, een halvemaanvorm tas in de kleuren zwart en cognac. De Stella is een rechthoekige design en kent prachtige details, waaronder de stijlvolle lange flap en omlijnde stiksels. Of wat dacht je van de De Drew Maxi, een unisex Bumbag gemaakt voor degenen die altijd meer ruimte in hun tas nodig hebben? Je vindt de hele collectie hier.

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Laatste nieuws