Felicitaties vanaf je vakantieadres

Het is altijd jammer om iemands verjaardag te moet missen. Maar gelukkig is het de afgelopen jaren een stuk gemakkelijker geworden om vanaf je strandbed een leuke felicitatie te versturen. Wij vroegen verrassingsplatform Greetz welke drie cadeaus het vaakst worden verstuurd in de zomerperiode, vanuit het buitenland naar Nederland.
Felicitaties vanaf je vakantieadres

Bloemetjes

Een mooi boeket bloemen is en blijft het populairste cadeau. Een bloemetje kun je geven als bedankje, maar ook wanneer iemand jarig is. Veel Nederlanders laten vaak bloemen bezorgen omdat dit razendsnel kan. Bloemen worden namelijk vaak nog op dezelfde dag van de bestelling bezorgd in heel Nederland. Ideaal ook dat als je op de dag zelf in je agenda ziet staan dat er iemand jarig is en nog snel een cadeautje moet regelen.

Wijn

Flessen wijn zijn ook een populair cadeau om te geven vanuit het buitenland. Vakantiegangers die op vakantie zijn in goede wijnlanden, zoals Frankrijk, Italië en Spanje, worden waarschijnlijk geïnspireerd om een lekker flesje cadeau te geven. Vakantiegangers in Frankrijk, kiezen dan ook relatief vaak voor een Pinot Noir of een Chardonnay om als cadeau te geven. Terwijl vanuit Spanje verhoudingsgewijs vaker bestellingen binnen komen voor een Rioja. Welke wijn jarige ook krijgt, hij of zij kan genieten van een heerlijk flesje wijn dat tijdens de zomermaanden altijd smaakt.

Ballonnen

Het missen van een kinderverjaardag is nog jammerder dan het missen van een verjaardag van een volwassene. Vakantiegangers doen dan ook extra hun best om hun afwezigheid goed te maken met een mooi cadeau. Bij een cadeau voor kinderen valt de keuze vaak op een heliumballon. Deze zijn in verschillende grappige modellen te vinden en zelfs te personaliseren aan de hand van eigen fotomateriaal. Zo kun je, bijvoorbeeld jouw neefje of nichtje, een ballon geven met een foto van zichzelf erop, dat ze vast enorm leuk vinden om te krijgen!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2a88fb1bf1f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws