Smakelijke picknick met de W picknickmand

Een leuk extraatje voor gasten van W Amsterdam: het hotel introduceerde de W picknickmand. Een mand vol lekkers, om op de laatste zonnige dagen van dit jaar in de buitenlucht te genieten.

Smakelijke picknick met de W picknickmand

Buiten

Met de hoopvolle weersverwachting in ons achterhoofd, willen we maar wat graag van de - misschien wel - laatste zomerse dagen van het jaar genieten. Maar worstelen om een goede plaats op het terras: daar heeft niemand zin in. Met het introduceren van de picknickmand, maakt W Amsterdam het haar gasten mogelijk om zelf een fijn plekje in één van de parken die Amsterdam rijk is, te vinden en daar een gezellige picknick te houden.

Menu's

Je kunt de mand vullen met hapjes naar keuze. Zo heeft het hotel een menu opgesteld waar voor ieder wat wils opstaat. Van warme vlees gerechtjes tot koude vegetarische, en van warm en koud gemixt tot vis: aan alles is gedacht. En wie het menu toch te beperkend vindt, kan ook gerechtjes ruilen. Zo heb je gegarandeerd een picknickmand met een entrée, starter, main en dessert naar jouw smaak. Als dat niet een middag (en avond) goed toeveren wordt...

De W picknickmand is compleet met kleedje en bestek, en kun je naar eigen wens samenstellen en bestellen bij de W Insiders vanaf €50.