Geen Cinderella-effect, maar een blijvend stralende huid!

Heb je een speciale gelegenheid voor de boeg? Dan wil je vanzelfsprekend goed voor de dag komen. Net als je kapsel en je vingernagels, wil je ook dat je huid tot in de puntjes is verzorgd. En daarvoor ben je bij hannah aan 't juiste adres.

Geen Cinderella-effect, maar een blijvend stralende huid!

Een strakke, stralende huid, er zijn steeds meer cosmeticaproducten die dit als toverslag teweegbrengen. Dit wordt ook wel het Cinderella-effect genoemd; het effect van een product dat de huid direct na het aanbrengen zichtbaar verstevigt, aanspant, optisch vult of juist ontspant. Maar, zodra je zo’n product verwijdert, verdwijnen ook deze effecten  – zoals de betovering van Assepoester, ofwel Cinderella, werd verbroken om middernacht. Kies daarom liever voor een direct effect mét langdurige huidverbetering, zoals de gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie in combinatie met 4YOUth, waarmee maar liefst 35 tot 80% huidverbetering gerealiseerd kan worden en jij een blijvende strakke, stralende huid hebt.

hannah Rimpel Reductie Therapie

In navolging van de hannah Bindweefselmassage is deze intensieve massagetechniek steeds verder gespecialiseerd en doorontwikkeld. Na een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek werd een octrooi verleend op de hannah Litteken Reductie Therapie. Kenmerkend voor deze therapie is de bewezen huidverbetering van 35% tot zelfs 80%. Hieruit ontstond uiteindelijk de hannah Rimpel Reductie Therapie, omdat deze techniek ook uitstekende resultaten geeft bij het verminderen van rimpels.

De hannah Rimpel Reductie Therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Hierdoor zal rimpelvorming verminderd worden, de structuur van de huid wordt verbeterd, littekens en fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de huid wordt op een natuurlijke manier gelift.

Een stralende huid binnen handbereik

Dankzij de hannah Rimpel Reductie Therapie in combinatie met 4YOUth krijgt je huid weer een egalere, gladdere en gavere uitstraling. 4YOUth zorgt voor direct zichtbare huidverbetering, maar blijft ook op langer termijn behouden. Zo zorgt het voor een effectieve verbetering in de oppervlakkige huidstructuren, volumeverbetering en tevens onmiddellijke ontspanning én opvulling van fijne lijntjes. Een behandeling in kuurverband bij de gespecialiseerde hannah huidoach zorgt tevens voor een volumineuzer huidbeeld en een opvallende verbetering van de huid op meerdere fronten. Met deze multidisciplinaire aanpak ligt het verkrijgen van een stralende huid met een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling voor iedereen binnen handbereik.

hannah Rimpel Reductie Therapie vanaf €90