De transformatie van Meghan Markle

Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Sussex ondervond in zeer korte tijd een transformatie. De verandering die ze doormaakte van koffermeisje en actrice naar hertogin en moeder van een prins brengen we hieronder in beeld.

De transformatie van Meghan Markle

Meghan als kind

Kleine Meghan Markle is hier ongeveer vijf jaar oud. De hertogin van Sussex had hier een hele bos kroeshaar. Al op jonge leeftijd begon ze met het gebruiken van chemische producten om van haar kroeshaar af te komen. Ook ondergaat Meghan regelmatig een keratinebehandeling, vertelde haar haarstyliste aan People Magazine.

De middelbare school

Deze foto is genomen tijdens haar high school periode. Het beeld werd gebruikt in het jaarboek en onder de foto stond de tekst: ‘Women are like tea bags: you don’t know how strong they are until they are in hot water.’

Koffermeisje

In 2002 was Meghan koffermeisje bij de Amerikaanse variant van Deal or no deal. Op de foto is ze 21 jaar oud.

meghan_deal_or_no_deal_01

Emmy party

De hertogin speelde in verschillende TV-show en films. In 2008 liep ze over de rode loper tijdens het Entertainment Tonight’s Emmy Party. Ze was hier 27 jaar oud.

Suits

Meghan kwam pas echt in de spotlight tijdens het begin van de serie Suits in 2011. De voormalige actrice is hier 30 jaar oud.

Seizoen 3

De 32-jarige Meghan in het derde seizoen van hitserie Suits.

meghan_suits_04

Prins Harry

Op 36-jarige leeftijd trouwde Meghan met de Britse prins Harry en werd zij hertogin van Sussex. Haar verlovingsring bestaat uit twee diamanten uit de collectie van Prinses Diana en een grote diamant uit Botswana, waar de Prins en Meghan hun eerste trip als koppel heen maakten.

tiara_2

Archie

Op 37-jarige leeftijd werden zij en Prins Harry kersverse ouders van baby Archie. De inmiddels vijf maanden oude zoon heeft net als zijn vader rood haar.

Afrika tour

De hertogin van Sussex is inmiddels 38 jaar. Afgelopen week verscheen de documentaire over haar leven en dat van prins Harry op televisie. Daarin geeft ze aan dat ze veel moeite heeft met het feit dat haar leven onder een vergrootglas ligt. Ook hebben de twee de laatste tijd bakken aan kritiek over zich heen gekregen van Britse roddelbladen. Daarom hebben ze een welverdiende vakantie ingepland van zes weken.