Koninklijke garderobe: op deze webshops shopt koningin Mary haar kleding

Een majesteit shopt ook gewoon online!

koningin mary webshops

Royals verschijnen meestal in de meest luxueuze outfits. Modehuizen als Natan en Claes Iversen passeren regelmatig de revue. Toch shopt koningin Mary soms bij iet wat simpelere merken én hun webshops. Ja hoor, Mary shopt gewoon online!

De favoriete apps van Mary

Als buitenstaanders zijn we natuurlijk allemaal benieuwd naar bepaalde dingen binnen de paleisdeuren. Wat eten de royals bijvoorbeeld? Of, welke series kijken ze wanneer ze niets te doen hebben en welke apps staan er op hun telefoons? Tja, je zult er wellicht nooit achter komen.

Of toch wel? Dat laatste onthulde – wellicht een beetje onopzettelijk – koningin Mary laatst namelijk tijdens het staatsbezoek aan Noorwegen.

Staatsbezoek

Koning Frederik en koningin Mary brachten recent een staatsbezoek aan Noorwegen, waar het koninklijk paar apart van elkaar weer afscheid namen van het buurland. Waar Frederik Oslo verliet met de Dannebrog, moest Mary wegens andere koninklijke verplichtingen Oslo eerder verlaten om haar vlucht naar Kopenhagen te halen.

Fashion apps

Echter, werd Mary precies op het juiste moment vastgelegd voordat ze het vliegtuig instapte. Want wat blijkt? Ze had haar telefoon in haar handen, waardoor een hele slimme fotograaf een foto van haar scherm kon maken.

Natuurlijk vroegen wij ons dan ook af welke apps de koningin heeft gedownload. En eerlijk is eerlijk: ze doet haar titel als modekoningin zeker eer aan. Zo heeft ze Zalando, Farfetch en About You prominent op haar beginscherm staan. Het is dan ook wel zeker dat ze graag eventjes rondsnuffelt in verschillende online webshops – je moet wat te doen hebben tijdens je vliegreis, toch?

Andere apps

Maar naast fashion heeft de koningin ook nog heel wat andere apps op haar telefoon staan. Zo is de New York Times-app te zien en een sport-app genaamd All Sport – om toch nog in beweging te blijven binnen de paleisdeuren. Ook spelletjes mogen niet ontbreken. Zo zijn de puzzel- en geheugenspelletjes Impulse, Woodaku en Tetris gespot. Het zijn net échte mensen, non?

Royalty
  • Libelle, Vanitatis
  • NL Beeld