McArthurGlen Roosendaal: het walhalla voor liefhebbers van shoppen en selfcare

Op nog geen steenworp afstand van winkelparadijs Designer Outlet Roosendaal vind je namelijk het spiksplinternieuwe Otium Welness Hotel. 

McArthurGlen Roosendaal

In het Brabantse Roosendaal vind je Designer Outlet Roosendaal, een waar winkelparadijs waar je items van topmerken – zoals Fabienne Chapot en Michael Kors – scoort voor zeer aantrekkelijke prijzen. Na een flinke shopsessie kom je vervolgens helemaal tot rust in het Otium Wellness Hotel, dat zich op nog geen vijf minuten rijden van de outlet bevindt!

Otium Welness Hotel

In het Leisure Park Roosendaal vind je het gloednieuwe Otium Wellness Hotel. Dit moderne, stijlvolle hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in eigen land. Met maar liefst 127 comfortabele kamers en 9 goed uitgeruste vergaderzalen, is het hotel geschikt voor verschillende doeleinden. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in het sfeervolle restaurant, of ontspannen met een drankje aan de bar.

Luxe kamer in het Otium Welness Hotel - McArthurGlen

Breng om de ultieme verwenervaring compleet te maken een bezoekje aan het Vitae Wellness Resort, dat gelegen is in het hotel. Hier geniet je van verschillende sauna’s, wellness faciliteiten, schoonheidsbehandelingen en massages. Kortom: het zal je tijdens je bezoek in ieder geval aan niets ontbreken!

Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal

Wie een weekendje spa graag combineert met winkelen zit bij het Otium Hotel in Roosendaal precies goed. Op nog geen vijf minuten rijden vind je namelijk de Designer Outlet Roosendaal – onderdeel van McArthurGlen Designer Outlets. Hier shop je fijne merken als Nike, Fabienne Chapot, Boss en Colombia, met altijd aantrekkelijke kortingen.

McArthurGlen

Elegance' hoofdredacteur Hilde Veeren bezocht de outlet samen met haar gezin en is dolenthousiast: "Ik had niet verwacht dat er zoveel diverse winkels te vinden zijn. Van mooie sportmerken als Nike, Puma en Under Armour tot fijne outdoor winkels, waar we goed geslaagd zijn voor de komende vakantie." Hilde's favoriete vondst? "Een heerlijke, dikke, warme, wollen trui met ingebreide patronen. Ik kan nu al niet wachten deze aan te trekken."