Deze tassen zijn betaalbaar én tijdloos

Een ware eyecatcher aan je arm!

5x tassen die betaalbaar én tijdloos zijn

Het liefst zouden we onze kast gevuld zien met Gucci, Chanel en Loewe-tassen. Maar helaas zorgt het grote prijskaartje ervoor dat het niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig bestaan er ook merken die tijdloos zijn én een schappelijk prijsje hebben.

1. Yuzefi

Het Britse merk Yuzefi staat bekend om hun luxeproducten en acceptabele prijs. De unieke silhouetten en interessante designs zorgen ervoor dat de tassen ware eyecatchers zijn en ook geliefd door vele modeliefhebbers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ann Zakirova (@anuta_z)

2. Elleme

Eenvoud en tijdloos zijn twee woorden die centraal staan bij het Parijse merk Elleme. Het merk heeft nieuwe kleuren en vormen in de collectie.

3. Danse Lente

De focus bij Danse Lente ligt op sculpturale silhouetten en interessante accenten. Speelse designs dus, en daarom wordt dit merk steeds geliefder onder modeliefhebbers.

4. Staud

Omdat de zogenoemde bucketbag bij letterlijk iedere influencer werd gezien tijdens de modeweken in 2018, is Staud inmiddels een gevestigde naam gevestigd in modeland. Sinds dat moment heeft het merk een hoop interessante vormen en kleuren op de markt gebracht, die inmiddels net zo legendarisch zijn als de eerste tas.Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Florrie Thomas (@florriet) op

5. Wandler

Handgemaakt in Italië en geliefd om de unieke designs en kleuren. Wandler is een graag geziene gast om de schouders van befaamde internationale modemensen.

6. Ganni

Voor een tijdloos design kan het ook zeker geen kwaad om te kijken bij Ganni, een groot favoriet onder modeliefhebbers. In verschillende vormen en formaten is er altijd een tas die bij je past.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door M. 1988 (@mrmr.mma)

Vintage tassen

Een handige tip om alsnog een Chanel bag aan de haak te slaan, is door vintage te shoppen. Online en op tweedehands markten vind je een hoop tassen en misschien zelfs wel je droomtas. Let er altijd wel op dat de tas echt is, want anders zit je met een overprized neppert!

Bron: Elegance archief | Beeld: NL Beeld