De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Vissen

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch… Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Vissen!

Het jaar van de Vissen

Wat meer aandacht besteden aan je gezondheid, is absoluut een goed idee. De lat te hoog leggen en jezelf aan een al te strak schema willen houden, is dat echter niet. Hoe strenger je voor jezelf bent, hoe groter de kans op afhaken en hoe groter de kans op teleurstelling. Voetreflexmassage kan wonderen voor je doen, zowel fysiek als emotioneel. Ook werkt dit goed bij slaapproblemen. Doordat je veel dingen overdenkt, bestaat de kans dat je kleine dingen onnodig opblaast. Zonde Vissen, je creëert hiermee problemen die er in de eerste plaats helemaal niet waren.

Van mei tot oktober gaat al je aandacht uit naar thuis waar je dit jaar druk bezig bent met het (laten) doen van reparaties en het aanbrengen van vernieuwingen. Ben je al een poosje op zoek naar een andere woning, dan krijg je deze haast in je schoot geworpen. Volg je therapie of krijg je coaching, dan maak je dit jaar enorme vorderingen waar het hele gezin baat bij heeft. Aan spullen waar mooie herinneringen aan kleven hecht je extra veel waarde, deze krijgen een prominente plek in je huis.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock