De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Tweelingen

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch... Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Tweelingen!

Het jaar van de Tweelingen

Hoewel diverse kansen zich voordoen om meer geld te verdienen, liggen er dit jaar ook veel verleidingen op de loer. Denk aan gokken, speculeren, investeren en andere onzekere zaken die zowel winst als verlies met zich mee kunnen brengen. Helaas is de kans op verlies dit jaar groter, dus pas goed op waar je je geld aan uitgeeft. De meest veilige manier om je banksaldo op te krikken is middels werk. Op dat gebied is het wel aan te raden om open te staan voor nieuwe mogelijkheden en zelfs een (verantwoord) risico te nemen.

Omdat je je handen vol hebt aan je werk, schiet sporten er gemakkelijk bij in dit jaar. ‘Morgen’ of ‘volgende week’ gaat hem niet worden, Tweelingen. De enige manier om aan je broodnodige portie lichaamsbeweging te komen is plannen. Stel een voor jou haalbaar schema op en houd je eraan, je hebt het nodig. Niet alleen omdat je conditie erop vooruitgaat, ook omdat je humeur erbij is gebaat. Vanaf mei zit je hoger in je energie en gaat het je allemaal wat makkelijker af. Besteed dit jaar extra aandacht aan safe seks en je urinewegen. Blijf niet te lang doorlopen met vaginale klachten of blaasontsteking.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock