Horoscoop terugblik: dit was het jaar van de Maagd

Wat hadden de sterren dit jaar in petto?

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dus vind je in de laatste Elegance van het jaar weer de Enige Echte Grote Jaarhoroscoop. Maar, eerst gaan we traditiegetrouw terugblikken op de jaarhoroscoop van 2022, zodat je kunt kijken of-ie is uitgekomen. Hieronder lees je wat 2023 voor Maagd (24 augustus t/m 22 september) in petto had.

Dit was het jaar van de Maagd

Twee planeten brengen dit jaar het beste in je boven: Uranus en vanaf 17 mei Jupiter, beide in het teken Stier. Daar voorzien ze jou van enthousiasme en good vibrations. Er kunnen zomaar allerlei leuke, bijzondere dingen gebeuren, alsof er een engeltje op je schouder zit. Uranus vraagt wel iets van je improvisatievermogen, want voorspelbaarheid hoort voorlopig tot het verleden. Dat kan lastig voor je zijn, want als Maagd zweer je bij rust, reinheid en regelmaat. Maar je zult zien dat er enorm veel tegenover staat. Nieuwe vriendschappen, contacten die jou inspireren meer uit jezelf te halen en heel veel dingen om te leren, waardoor je enorm groeit.

Probeer na 17 mei op zijn minst één grote reis te maken. Met de huifkar of de trein, lekker rondzwerven over de aardbol. Dat geeft een extra dimensie aan dit heerlijke jaar. Misschien dat het je zelfs doet besluiten dat je toekomst ergens anders ligt dan in het land waar je nu woont… Verandering is namelijk ook een thema. En dan niet van het soort dat je tevoren rustig uitdenkt en opneemt in een vijfjarenplan, maar het soort verandering dat je niet aan zag komen en dat je leven volkomen op zijn kop zet. Het beste advies? Ga mee met de stroom en laat je verrassen.

Tekst: Hanny Roskamp | Illustraties: Jiating Liu via Inkling Illustrations

Laatste nieuws