NATAN viert 40-jarig bestaan met boeklancering en een unieke tentoonstelling

'Het is als een uitbreiding van de Coutureshow die in juli in Parijs werd gepresenteerd', aldus artistiek directeur Edouard Vermeulen.

Modemerk NATAN bestaat dit jaar veertig jaar. En om deze grote mijlpaal te vieren, presenteert Natan een adembenemende levende tentoonstelling en de lancering van een speciaal boek met de titel ‘Edouard‘, welke vernoemd is naar de artistiek directeur van het modehuis, Edouard Vermeulen.

De viering van het 40-jarig bestaan

Het speciale boek ter ere van het 40-jarig bestaan van NATAN brengt zowel herinneringen als toekomstperspectieven samen. Zo zijn er nooit eerder vertoonde foto’s in het boek te zien, die de emotionele geschiedenis van het huis weerspiegelen.

Maar het boek is niet het enige waar NATAN zijn jubileum mee viert. Zo is er ook nog een unieke tentoonstelling die in samenwerking met het Modemuseum van Brussel te zien is. Van 1 tot en met 26 november kunnen liefhebbers van het modemerk voet zetten in het prachtige Espace Vanderborght om daar 50 unieke modellen van Couturejurken te aanschouwen.

Symbool voor de geschiedenis

Ook belooft de tentoonstelling niet alleen maar een viering te zijn van het verleden, maar ook een vooruitblik van de schitterende toekomst van NATAN. En precies hierom nodigt het modemerk iedereen uit om deel uit te maken van deze unieke ervaring en om te genieten van de prachtige creaties die het team de afgelopen vier decennia heeft voortgebracht.

“Ik wilde modellen tonen die symbool staan voor onze geschiedenis op een plek die zich leent voor de installatie van tientallen bustes in een luchtige scenografie. Het is als een uitbreiding van de Coutureshow die in juli in Parijs werd gepresenteerd, met de projectie van video’s van de show als geanimeerde ondersteuning. We zullen ook signeersessies organiseren en afhankelijk van de gelegenheid zullen bezoekers in contact kunnen komen met leden van het team die onze processen en filosofie zullen uitleggen”, aldus Edouard Vermeulen.

Unieke ervaringen

Al met al is het dus duidelijk dat de tentoonstelling en het boek een unieke ervaring zullen zijn. Zo brengt de tentoonstelling het verleden en de toekomst van het modehuis samen, door middel van mode, creativiteit en visie. Het boek is daarnaast het document van een mensenleven, een prachtige collectie en een schatkaart voor verdere verkenning.

Bron & beeld: NATAN 

Laatste nieuws