Dit vest van H&M vliegt als warme broodjes over de toonbank

Trend-alert!

Nu de zomer aan z'n einde komt, staat het herfstseizoen alweer voor de deur. En dat betekent dat het weer tijd is voor warm knitwear, fancy regenlaarzen én gebreide vestjes. Goed nieuws voor deze modeliefhebbers, want H&M verkoopt nu een elegant en tijdloos vestje. Enne, deze vliegt als warme broodjes over de toonbank!

Minimalistisch silhouet

Een minimalistisch silhouet is een staple piece voor je garderobe. Je kunt hem immers altijd aan en is overal mee te combineren. Heerlijk voor de zomeravonden als het afkoelt, maar ook als hét fashion-item van het najaar.

Als het gaat om de nieuwste musthaves, de beste deals en de grootste trends, weten we de Zweedse retailer te vinden. Soms kom je items tegen die er niet alleen elegant en tijdloos uitzien, maar ook nog eens een leuk prijskaartje hebben. En H&M heeft dit seizoen weer zo'n prachtexemplaar in de nieuwste herfstcollectie! Wij snappen wel waarom modeliefhebbers dit chique vestje massaal inslaan.

Dé modetrend van de herfst/winter

Het stijlvolle vest is gemaakt van zachte, ribgebreide kwaliteit en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Het heeft een prachtige diepe V-hals, een knoopsluiting aan de voorkant, smal toelopende mouwen en verlaagde schoudernaden. Bovendien heeft het een ingenomen taille voor een geprononceerd silhouet. Daarmee doet het vest wonderen voor je figuur. We love it!

We hebben het al bij meerdere fashion weeks én op veel catwalks gezien: de geaccentueerde taille. De trend voor de herfst/winter collectie zijn items waarbij nadruk wordt gelegd op de taille. Een betere toevoeging voor je herfstcollectie is er niet, want we willen niets liever dan het prachtige exemplaar van de H&M in onze garderobe. Het vestje is fijn te combineren met een minirok en hoge laarzen voor een chique look. Of ga voor een casual outfit met je favoriete jeans en een paar sneakers. Je shopt het vest hier voor maar €39,99.

Bron: ELLE | Beeld: Unsplash