Zien: de digitale covers van de juwelenspecial

Niet één, maar drie extra covers om te bewonderen!

De juwelenspecial van Elegance ligt in de winkel! En speciaal om dit te vieren hebben we niet één, maar drie extra digitale covers. Kijk mee!

De wondere wereld van bling bling

In de juwelenspecial nemen we je mee in de wondere wereld van alles wat schittert en straalt. En naast al die prachtige diamanten, smaragden en edelstenen die je kunt bewonderen, vertellen we je in deze special ook hoe jij zelf straalt als nooit tevoren.

Hoofdredacteur Hilde: “Ik sprak ooit in Parijs met een juwelen-detective. Serieus, dat was zijn functieomschrijving. Hij werd ingehuurd door een chic juwelenhuis en hield kantoor boven de winkel, in de nok van het pand. Ik bezocht hem in die winkel en nam eerst de lift tot de derde verdieping, waar vip-kopers in speciale, luxe kamers anoniem en ongestoord konden winkelen – volgens de manager was Beyoncé er die week nog geweest. Vanaf die verdieping moest ik nog twee oude, houten trappen beklimmen tot ik recht onder het dak van het pand terechtkwam.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Digitale cover juwelenspecial Elegance

Digitale cover juwelenspecial EleganceDigitale cover juwelenspecial Elegance

Juwelenspecial

In deze special delen we de laatste juwelentrends, vieren we het jubileum met Deens juwelenhuis Ole Lynggaard en leer je alles over de sieradenmix op z’n Frans. Ook vind je alles over powerdressing, outdoor mode en zachte breisels. Uiteraard vind je ook de wishlist van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Ook spreken we onder anderen Geraldine Saddal over haar custom made juwelen, deelt actrice Gal Gador de wijze lessen die ze aan haar dochters geeft en vertelt Madelief Hohé over haar baan als conservator. Daarnaast nemen we een kijkje in een droomstulpje in Milaan en reizen we af naar Hongarije, Aruba en Ascot. Verder lees je alles over het kunstportret van de wereldberoemde eieren van Peter Carl en delen we de mooiste herfstlooks om je huid ook in het najaar te laten stralen.

Fotografie: Martijn Senders | Fashion Director: Pedro Dias

 

Laatste nieuws