De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de juwelenspecial.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de juwelenspecial? Lees mee.

Mode

In de nieuwe Elegance nemen we je mee in de wereld van alles wat schittert en straalt. We delen de laatste juwelentrends, vieren we het jubileum met Deens juwelenhuis Ole Lynggaard en leer je alles over de sieradenmix op zijn Frans. Naast de prachtige diamanten, smaragden en edelstenen, vertellen we je ook hoe je zelf straalt. Daarom vind je alles over powerdressing, outdoor mode en zachte breisels. Uiteraard vind je er ook de wishlist van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Interviews

Het liefdesverhaal van Sophie van Winden en Hanro Smitsman klinkt als een Hollywood-verhaal, al was niet alles geschikt voor het witte doen. Voor de rubriek scènes uit een Huwelijk vertellen ze over het moment dat de vonk oversloeg, het huwelijksaanzoek en delen ze hun relatiegeheimen. We praten met Geraldine Saddal over haar custom made juwelen, vertelt Madelief Hohé over haar baan als conservator en deelt actrice Gal Gador de wijze lessen die ze aan haar dochters geeft.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Naast het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in een droomstulpje in Milaan: een huis vol details met discoballen en fluwelen banken. En voor de nodige reisinspiratie reizen we af naar Hongarije, Aruba en Ascot, voor een day at the races bij het chique sportevenement Royal Ascot. Daarnaast leert Eveline Wu ons alles over Aziatische smaken en geuren in je keuken met heerlijke recepten.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van de wereldberoemde eieren van Peter Carl Fabergé. Dit waren geen normale eieren, maar het meest luxueuze kunst-ei dat ooit werd vervaardigd. In totaal zijn er 69 Fabergé-eieren gemaakt, waarvan er wereldwijd nog 57 over zijn. In de juwelenspecial delen we wat de eieren zo bijzonder maakt.

Beauty

Met het gure herfstweer is het belangrijk dat je extra aandacht aan je huid geeft. Daarom delen we mooie herfstlooks die je huid laten stralen en producten die niet mogen ontbreken in de badkamer.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!

Laatste nieuws