Eva Jinek bevallen van dochtertje: ‘Onbeschrijfelijk lief’

"Ons eigen zondagskind is er!"

Heel leuk nieuws voor Eva Jinek en haar partner Dexter van der Voorn: het stel is voor de tweede keer ouders geworden. Op Instagram deelt de presentatrice dat ze is bevallen van een dochter.

Dochter Salo

“Ons eigen zondagskind is er!”, schrijft Eva op Instagram bij de foto van haar pasgeboren dochter. “Op 3 september is ze geboren: Salo Leonora Van der Voorn. Onbeschrijfelijk lief, we willen haar allemaal opvreten.”

Eva en haar partner worden op Instagram overladen met felicitaties. “OMG GEFELICITEERD EN WELKOM SALO LEONORA ❤️❤️❤️”, schrijft Freek Vonk. “Ahhhhh ❤️❤️❤️ van harte. Hoe leuk. Op mijn verjaardag geboren!”, deelt Janny van der Heijden, en “Een gezonde dochter 💝 Wat een rijkdom. Gefeliciteerd liefste Eva. 💫”, schrijft Leonie ter Braak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Zwangerschap en de wens voor een tweede

Samen met haar partner verwelkomde Eva in 2018 al zoon Pax. De zwangerschap van haar zoon ging destijds niet over rozen. De journalist moest eerder met zwangerschapsverlof door een zwangerschapsvergiftiging. Haar zoon kwam uiteindelijk met een keizersnede ter wereld, maar haar herstel hiervan verliep niet soepel. “Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging. Dus in de eerste maanden ben ik best bezorgd geweest”, deelde ze twee jaar na de geboorte van Pax in een gesprek met Nouveau. 

In datzelfde interview vertelde ze ook dat ze nog hoopte op een dochter, maar dat ze niet wist of dat haar wel gegeven was. “Ik ben ook al 42”, stelde ze destijds. “Dus als ik wist dat ik gezond kon blijven én nog een baby als Pax zou krijgen, was de keuze veel makkelijker geweest.”

Inmiddels weten we dat Pax inderdaad grote broer mocht worden. Wij wensen het gezin heel veel geluk samen!

Bron: Instagram Eva Jinek, Nouveau | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws