I’m coming out: Diana Ross komt naar Nederland

Ken jij alle hits nog?

Goed nieuws voor fans van Diana Ross. De legendarische soulzangeres heeft namelijk een wereldtour aangekondigd, en doet ook ons kleine kikkerlandje aan! 

Diana Ross

Schrijf 12 oktober groot in je agenda, want dan staat Diana Ross in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit heeft MOJO aangekondigd. De zangeres steekt met haar Music Legacy Tour de wereld over.

Tijdens de show zingt ze haar grootste solohits én hits die ze scoorde als leadzangeres van The Supremes. Onder meer liedjes als ‘Ain’t No Mountain High Enough’, ‘Stop! In the Name of Love’, ‘Upside Down’ en natuurlijk ‘I’m Coming Out’.

Zweten bij North Sea Jazz

Vorig jaar was Ross ook in Nederland, en toen trad ze op tijdens North Sea Jazz. Gehuld in een grote divajurk en waaier betrad ze het podium, al hielp de warmte niet mee. “Ik ga wat jazz zingen voor jullie, maar ik weet niet of ik het wel kan, want ik heb het zo warm”, grapte de zangeres toen.

Wij verwachten dat het 12 oktober niet zou warm gaat zijn – al krijg je het natuurlijk al warm genoeg van het meezingen. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start vrijdag, en een waaier is dus zeker geen overbodige luxe!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws