Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het meest opvallende modenieuws van deze week.

Designer Outlet Roosendaal (her)opent nieuwe winkels
Dit voorjaar vinden er in Designer Outlet Roosendaal, onderdeel van de McArthurGlen Group, verschillende (her)openingen plaats van grote merken zoals The Society Shop, L’Oréal, Purewhite, Jack & Jones en Van Lier. Eerder dit jaar breidde Designer Outlet Roosendaal het klantportfolio al uit met merken zoals Superdry, Sacha, Lee Wrangler en Lyle & Scott. Ook leuk: met de verlengde openingstijden van 8 tot en met 10 april is Designer Outlet Roosendaal de ideale bestemming voor een dagje weg met het gezin tijdens het Paasweekend. Enne, na het Paasweekend vinden vanaf 13 tot en met 16 april de Fashion Shoppings Days plaats in Designer Outlet Roosendaal. De kortingen kunnen dan wel oplopen tot 50% bovenop de outlet prijs. Shopze! Meer info vind je hier.

Sézane viert 10 jarig bestaan in Le Bon Marché Rive Gauche
Sézane viert haar 10e verjaardag in het meest historische warenhuis van Parijs: Le Bon Marché Rive Gauche. Op zaterdag 29 april 2023 neemt het merk als eerste merk ooit alle verdiepingen van het prestigieuze warenhuis over. Op de begane grond wandel je over de Sézane markt, geniet je van een koffie in Café Tapisserie en ontdek je een exclusieve preview van Les Composantes – de renaissance van een vroege iteratie van Sézane die onontdekte schatten biedt voor in je huis. Op de eerste verdieping vind je de pop-up met de grote onthulling van Éditions Sézane – de nieuwe lijn van op couture-geïnspireerde stukken voor de grootste momenten van het leven. Zelf shoppen? Dat kan hier.

Modelabel Neeve lanceert nieuwe Spring Summer 2023 collectie
De nieuwe collectie van het Nederlandse basics modelabel Neeve bestaat uit een selectie van duurzame en hoogwaardige items. De 12 stijlen uit de nieuwe collectie vormen de basis voor een tijdloze garderobe. Naast de bekende biologisch katoenen shirts, breidt Neeve dit seizoen uit met verschillende linnen en Tencel/Lyocell in combinatie met biologisch katoenen shirts en jurken. Daarnaast de introductie van een Kimono geïnspireerd jasje welke gecombineerd kan worden met de highwaisted broek met een split – beide van biologisch twill katoen. Shoppen kan hier.

Calvin Klein lanceert de lente 2023 campagne met een cast vol wereldsterren
Op 15 maart lanceert Calvin Klein de Lente 2023 campagne met een cast van wereldsterren, gefotografeerd door het gerenommeerde fotografen duo Mert Alas & Marcus Piggott. De nieuwe campagne zet het ‘Calvins or nothing’-concept voort en belicht ’s werelds meest dynamische talent getoond in zelfvertrouwen en sensualiteit. De campagne belicht bestaande ambassadeurs en vrienden van het merk, JENNIE, Kendall Jenner en FKA twigs, maar ook Michael B. Jordan en Aaron Taylor-Johnson in hun debuutcampagnes voor Calvin Klein. De collectie shoppen? Dat kan hier.

ABOUT YOU lanceert collectie met actrice Emma Roberts
ABOUT YOU heeft een exclusieve collectie met actrice en producent Emma Roberts gelanceerd: ‘Daahls by Emma Roberts exclusively for ABOUT YOU’. De capsule collectie, gecreëerd met de Amerikaanse actrice, nodigt fans en volgers uit in een fascinerende droomwereld. De items zijn een spannende mix van traditionele Western styles en trendy 50’s elementen, geïnspireerd op Emma’s persoonlijke mode voorkeuren en fantasieën. De collectie vind je hier.

Maak kennis met de nieuwe Spring ’23 collectie van ARMEDANGELS
Het duurzame modelabel ARMEDANGELS presenteert een verrassende en kleurrijke collectie voor aankomend seizoen. Fuchsia pink, cookie en bright lime zijn de kenmerkende kleuren van de lentecollectie en komen samen in verschillende statement pieces. Onmisbare basics zijn ook dit seizoen weer terug te vinden in de collectie. Van T-shirts gemaakt van 100% organic cotton tot zwierige zomerjurken en Loose fit pantalons tot een oversized trenchcoat met klassieke fit. Ook staat de denimcollectie centraal: van jasjes tot spijkerbroeken: alles is gemaakt van duurzame materialen. Shoppen kan hier.

Superga® strikt Frans model & stijlicoon Tina Kunakey voor nieuwe lentecollectie
Het Italiaanse schoenenmerk Superga® viert de start van de lente met een revamp van enkele klassiekers die de zorgeloze vibes van het seizoen belichamen. Het gezicht van hun nieuwe campagne is niemand minder dan Tina Kunakey. Het Franse model en tevens de vrouw van acteur Vincent Cassel staat niet enkel bekend om haar looks maar ook omwille van haar uitmuntende outfits. Haar ongedwongen stijl met een vleugje Franse chic doet Superga®’s voorjaarscollectie alle eer aan én belooft nu al menig capsule garderobe te inspireren! De collectie koop je hier.

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Laatste nieuws