5 Handige stylingtips voor in de winter

Comfortabel en warm kan ook chique zijn.

Omdat veel vrouwen kiezen voor een neutrale garderobe, kan het nogal saai zijn om outfits te bedenken in de winter. Maar met deze vijf tips, zorg jij ervoor dat je looks er een stuk leuker uitzien. 

Winter ready

In het voorjaar ben je misschien meer in the mood om er leuk uit te zien, omdat je in de winter vooral voor comfortabel en warm gaat. Maar ook als het buiten koud is, kun je met een paar kleine aanpassingen in een geweldige outfit de deur uit gaan. Met deze tips heb jij het lekker warm én zie je er goed uit.

1. Coltruitjes kunnen overal onder

Een coltrui onder je kleding is niet alleen voor op de piste. Tijdens New York Fashion Week zien we het regelmatig voorbij komen: coltruien onder jurkjes, blouses en andere truien om warm te blijven. Kies voor een dun maar warm exemplaar.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NYFW (@nyfw) op

2. Kies voor gebreide items in dezelfde kleur

Wanneer je kiest voor een warme trui en sjaal in dezelfde kleur, ziet je outfit er een stuk chiquer uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

3. Hoge laarzen en een midi-rok

Wanneer het echt heel erg koud is en je liever geen panty wilt dragen, is dit een goede oplossing om de koud te beperken. Wanneer je kiest voor een paar hoge laarzen met een langere rok, blijven je benen lekker warm.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne) op

4. Kies een jas die groot genoeg is om over andere jassen te dragen

Een winterjas is een belangrijk onderdeel van je wintergarderobe. Wil je dit jaar een nieuwe uitkiezen? Ga dan voor een groot exemplaar, zodat je meerdere lagen eronder kunt dragen zoals bijvoorbeeld een blazer.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Linda Tol (@lindatol_) op

5. Draag niet alleen zwart en grijs

Omdat het weer buiten somber is, wil dat nog niet zeggen dat je garderobe dat ook moet zijn. Kies daarom voor iets anders dan zwart en grijs voor de winter. Kleurrijke truien en andere breisels zorgen voor een veel vrolijkere garderobe.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen) op

Accessoires

Dus de volgende keer dat je denkt dat een comfortabele en warme outfit niet leuk kan zijn, think again! Met een paar kleine aanpassingen zie je eruit alsof je naar Fashion Week gaat. En onthoud: accessoires doen wonderen. Een simpele outfit bestaande uit een jeans en oversized knitted trui, krijgt al een heel andere look & feel met een mooie designertas, grote gouden oorbellen of chunky chain ketting.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws