Deze jas blijft ook in 2023 een grote hit

Hij vliegt als warme broodjes over de toonbank.

Met deze milde wintertemperaturen kan je tussenjas best al uit de kast. En misschien heb je hem al hangen, want de musthave jas van vorig jaar blijft ook in 2023 een grote hit: de quilted jacket.

Quilted jacket

Aan het einde van de jaren nul was de quilted jas een dikke hit. Of we de jas in het decennium daarna volledig vaarwel hebben gekust? Niet helemaal.

Grote namen zijn nooit gestopt met het ontwerpen van quilted jackets. We zagen ze dan ook elk jaar terug, al dan wel mondjesmaat. Vorig jaar won de jas zijn populariteit terug en ook dit jaar mag hij nog even blijven. Niet zo’n gek vooruitzicht als je het ons vraagt. De zacht gevoerde coating van de jas is comfy en houdt je warm tijdens het Nederlandse regenachtige weer. En het ziet er nog eens mooi uit ook. Nog niet helemaal overtuigd? Doe dan inspiratie op met de volgende looks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jess (@_jessicaskye)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ashley Dainty (@ashley.dainty)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Collette Dinnigan (@collettedinnigan)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @carrieandthe_city

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Kleur

De quilted jassen zien we vaak terug in de kleur zwart, maar als je de trend du moment op het gebied van deze jas echt wilt opvolgen, zit je met een lichtgroene jas goed. Of specifieker: met het quilted exemplaar van The Frankie Shop. We spotten de jas in ieder geval al op de feed van menig stijlicoon.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws