De Christmas wishlist van Elegance art director Liselot

It's beginning to look a lot like Christmas...

De feestdagen komen eraan! Wat staat er op de verlanglijstjes van onze redactie? Iedere dag komt er iemand aan het woord; vandaag: art director Liselot.

Wish list

"Kerst is voor mij samenzijn met familie, tijd voor elkaar, heerlijk eten aan een mooi gedekte tafel en herinneringen maken samen. Dit is het belangrijkste, maar natuurlijk is kerst niet compleet zonder cadeaus onder de boom."

1. Deze Hana bag van See by Chloé prijkt letterlijk en figuurlijk bovenaan mijn wishlist. Deze kleur past overal bij: van je mooiste party-dress tot een meer casual outfit.

2. Niks is fijner dan na een uitgebreide kerstlunch een goeie boswandeling te maken. Deze boots van Cos misstaan niet onder je kerstjurkje maar je trotseert er ook een winters landschap mee.

3. Dit parfum Oud for Happiness van Initio is het ultieme cadeau onder de boom. Voor een instant geluksgevoel.

4. Een onmisbare basic die je warm houdt tijdens de koude winterdagen. Dit exemplaar van Rodier combineer ik met een trench, jeans en loafers. Classy!

5. Pareloorbellen, zoals deze van Les Mères, zijn perfect om je beeldige kerstjurkje mee af te maken, maar staan ook prachtig bij een witte blouse en jeans. Kortom, het perfecte tijdloze kerstcadeau.

6. Met een aantal vrienden hebben wij de traditie om met een gezellige uitgebreide kerstborrel de feestdagen te beginnen. Dit jaar bij ons aan het kookeiland met deze mooie barkrukken van Aime Té Studio?

7. Met warme voetjes aan het kerstontbijt dankzij deze heerlijke sloffen gevoerd met lamswol van Birckenstock!

8. Een zwarte oversized blazer is een key-item in je garderobe. Dit stijlvolle exemplaar van By Malene Birger heeft een feestelijke touch door de gouden knopen.

9. Kerst-shoppen in de mooi verlichte straatjes van Stockholm terwijl de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. En met een overnachting in designhotel Frantz wordt ’t helemaal een feest.

10. De geur van vijgen is al jaren mijn favoriet. Het concept van huisparfum wordt nieuw leven ingeblazen met de Hourglass diffuser van Diptyque. Perfect om tijdens de feestdagen je hele huis heerlijk naar vijgenboom te laten geuren. Mmmm...

11. Met het boek Cabin Fever droom je even helemaal weg over winterse oorden en stijlvolle hutjes met open haard in besneeuwde bossen. Romantischer kan het niet, wat mij betreft.

Ook benieuwd naar de kerstplannen van de rest van de redactie? Houd Elegance.nl in de gaten, want iedere dag deelt een ander redactielid haar wishlist en tips voor de feestdagen. Perfect om inspiratie op te doen én natuurlijk om alvast in de feeststemming te komen!