Heleen van Royen uit de kleren voor 57e verjaardag

"57 and still alive!"

Hiep hiep hoera! Heleen van Royen blies gisteren 57 kaarsjes uit en trakteert haar Instagram-volgers daarom op een lingeriefoto. Looking good!

Spiegelfoto

In slechts een beha, slip en hoge zwarte laarzen maakt Heleen breed lachend een selfie in de spiegel. "57 and still alive!" luidt het bijschrift. Gevolgd door: "Belofte maakt schuld." Eerder op de dag beloofde ze een spiegelfoto te plaatsen en die belofte is ze nagekomen. En hoe!

De schrijfster kan op een hoop felicitaties rekenen. Maar ook haar figuur blijft niet onbesproken. "Net als goeie wijn...hoe ouder hoe beter", grapt een volger. Een ander schrijft: "Als ik er zo uitzie op die leeftijd klaag ik nergens meer over."

Trots

Heleen laat weten dat ze niet alleen 57 jaar is, maar ook trots, blij en gelukkig. "Ik zal ze niet allemaal opnoemen, maar ik ben trots op de dingen die ik heb gemaakt - boeken, een film, een tentoonstelling - trots altijd mijn eigen geld te hebben verdiend en kostwinner te zijn geweest voor mijn gezin", zegt ze. "Maar verreweg het meest blij en gelukkig maken de mensen om mij heen me." Maar dan is ze er nog niet: "O ja, heel blij dat ik gezond van lijf en leden ben. Dat ik in in een vrij land woon. En dat de zon schijnt vandaag. Eigenlijk heb ik nog maar één wens: wereldvrede. Kan iemand dat even regelen?"

Haar verjaardag lijkt geslaagd. Op Instagram Stories is te zien dat ze werd overladen met bloemen. Zeker zes kleurrijke boeketten staan verspreid in haar huis en tuin. 's Avonds genoot ze van een heerlijk diner met familie.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress