Dit wist je nog niet: deze BN'ers zijn groot crypto-liefhebbers

Ook Lil Kleine investeert in bitcoin.

Masters Expo 2021

Je komt vaak genoeg nepnieuws tegen waarin staat dat BN'ers cryptocurrency (crypto) aanprijzen om rijk te worden. Helaas zitten hier internetcriminelen achter die je allesbehalve rijk zullen maken, je zal eerder alles verliezen. Ondanks dat veel BN’ers niets te maken hebben met crypto, zijn er wel een aantal die wel flink in crypto investeren. 

Rapper Boef

Rapper Boef is bekend van zijn bekende albums Slaaptekort en Allemaal een droom. Het is voor velen onbekend dat hij zich ook bezighoudt met financiële zaken. Hij heeft onder andere The Millionairs Club opgericht, waarmee hij anderen wil helpen om inkomsten te genereren. Daarnaast geeft hij frequent lezingen, en heeft hij al sinds het begin vertrouwen in crypto. Eind augustus deelde hij zelfs zijn crypto wallet. Het blijkt dat Boef meer dan 713 duizend dollar in Bitcoin bezit. 

Lil Kleine

Een andere rapper die fan is van crypto is Lil Kleine. Hij werkte samen met Boef aan de single Wejoow, maar ook op ander vlak werken ze samen. Zo bieden ze ondernemingsopleidingen aan. Je kunt onder andere bij ze terecht voor advies op je financieel plan of investeringen.



Het is onduidelijk of Boef Lil Kleine geïnspireerd heeft om ook in crypto te investeren, maar ook Lil Kleine heeft al flink geïnvesteerd in de munten. Hij heeft al eens gezegd dat hij de allereerste rappende cryptomiljonair van het land wil worden. Of dit al is gelukt is niet duidelijk. Cryptomunten blijven volatiel en gaan dus zowel omhoog als omlaag in waarde. 

Ruud Feltkamp

Ruud Feltkamp is een Nederlandse acteur, welke bekendheid genereerde als Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast zijn acteerwerk is hij ook deejay en werkt hij binnen zijn eigen crypto onderneming. Volgens Feltkamp is het bedrijf opgericht uit zijn addictie van crypto. Het bedrijf richtte hij samen met zijn broer op. 

Stefan de Vrij

Het is alom bekend dat Internazionale voetbalspeler Stefan de Vrij ook groot fan is van crypto munten. Zijn profielfoto op Twitter was een lange tijd één met laserogen. Dit is binnen de cryptocommunity een teken dat iemand gelooft dat één Bitcoin uiteindelijk een koerswaarde krijgt 100.000 dollar. Ook Elon Musk en Anthony Scaramucci hadden deze foto op hun profiel. Door deze profielfoto kreeg De Vrij zelfs een gratis exemplaar van The Bitcoin Standard cadeau van schrijver Saifedean Ammous. Ook Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Ryan Babel kregen door De Vrij een gratis exemplaar in handen. Misschien zien wij deze voetbalspelers ook binnenkort terug in dit rijtje. Tot die tijd kunnen zij zich prima vermaken met het gekregen boek wanneer zij eens geen wedstrijd hoeven te spelen.

Beeld: BrunoPress