Royal babynieuws: Meghan Markle en prins Harry verwachten tweede kindje

De lovebirds delen heuglijk nieuws op Valentijnsdag!

Meghan en Harry baby

Een wel heel bijzondere Valentijnsdag voor prins Harry en Meghan Markle! De Sussex'jes hebben op de dag van de liefde bekendgemaakt dat ze hun tweede kindje verwachten. Dit bevestigde een woordvoerder van de twee aan People en SkyNews.

Tweede kindje

Harry en Meghan delen via hun woordvoerder prachtig nieuws op Valentijnsdag: 'We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt. De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig dat ze een tweede kindje verwachten.'

Ook delen de lovebirds bij de aankondiging van dit grote nieuws een prachtige liefdesfoto, die door goede vriend en fotograaf Misan Harriman is genomen. Bekijk de foto HIER.

Miskraam

Het prachtige babynieuws komt een paar maanden nadat Meghan eind november 2020 het verdrietige nieuws deelde dat ze een miskraam had gehad. Ze schreef openhartig over het verlies van haar ongeboren kindje in een hartverscheurende column in The New York Times.

Gezinnetje

Harry en Meghan gaven elkaar op 19 mei 2018 het jawoord tijdens een prachtige ceremonie. De twee kondigden niet veel later aan dat ze hun eerste kindje samen verwachtten. Op 6 mei 2019 kwam hun zoontje Archie ter wereld.

Het is niet bekend wanneer Meghan is uitgerekend.

Royalty
  • Grazia
  • BrunoPress