Fabulous Forty: een kijkje in het verjaardagsfeest van Meghan Markle's 40e verjaardag

Het zou een bijzondere dag worden.

Meghan Markle verjaardagsfeest

Hip hip, hooray! Meghan Markle blaast vandaag 40 kaarsjes uit. Ze zou de feestelijke dag klein willen vieren met haar beste vrienden en familie, maar het zou zomaar toch een stuk groter kunnen uitpakken. Of blijft ze uiteindelijk knus thuis met haar man en kinderen? Wij geven je een sneak peek in haar verjaardagsfeest.

De partyplanner

Niemand minder dan Colin Cowie zou verantwoordelijk zijn voor het 40e verjaardagsfeest van Meghan. Hij is geen onbekende in het celeb wereldje. Zo organiseerde Colin eerder feesten voor The Kardashians, Jennifer Aniston, Tom Cruise en Jennifer Lopez. Meghan zou hem op aanraden van goede vriendin Oprah Winfrey hebben ingehuurd. Aan zijn portfolio te zien, is het nog maar de vraag of het feestje echt zo low key zal zijn...

De locatie

Het feest zou thuis plaatsvinden in de miljoenenvilla van Harry en Meghan in Santa Barbara, California. Het stel verhuisde daar vorig jaar maart naartoe, nadat ze besloten het royal leven vaarwel te zeggen. Samen met zoon Archie en dochter Lilibet vormen ze daar een gelukkig gezin.

De gasten

Het lijkt erop dat de gastenlijst een hoop bekende namen bevat. Doria, Meghans moeder, zou erop staan, maar ook vriendin Oprah Winfrey. Verder gaan de geruchten dat ook Ryan Seacrest, Alyssa Milano en Rehan Choudhury aanwezig zullen zijn. Een bron vertelde aan The Sun: "Meghan wil het klein houden, er zullen zo'n 65 vrienden en familieleden komen." Op haar babyshowe in 2019 waren vriendinnen Serena Williams en Amal Clooney erbij, wellicht zien we ze ook op Meghans verjaardag terug.

De taart

Hoewel de party planner overal verantwoordelijk is, wordt één ding niet uit handen gegeven: de taart. Die taak heeft Harry himself op zich genomen. Hij zou de taart besteld hebben bij Posies & Sugar, een bakkerij in Santa Barbara. De bakkerij staat bekend om hun 'naked' taarten die simpel maar chique ogen.

De snacks

Het wordt naar verluidt geen sit down dinner, maar een casual borrel met een tafel vol lekkernijen die gasten zelf kunnen opscheppen. Het eten en de wijnen zullen volgens insiders lokaal geproduceerd zijn op boerderijen en wijngaarden.

Update

Een bron dichtbij Meghan heeft laten weten dat de geruchten over een groots verjaardagsfeest niet kloppen. Ze zou de speciale dag thuis vieren met haar man en kinderen. Mede door de oplopende Covid-19 besmettingen, maar ook doordat ze pas twee maanden geleden bevallen is en nog van haar verlof geniet. Of ze het klein of groot viert, dat blijft dus nog even gissen.

Royalty
  • Birmingham Live, She Knows, Fox News
  • BrunoPress, Instagram