George en Amal Clooney reageren op zwangerschapsgeruchten

Het koppel zou volgens geruchten weer in verwachting zijn van een tweeling.

George & Amal Clooney zwanger

George en Amal Clooney zouden opnieuw een tweeling verwachten. Tenminste, zo ging het gerucht de afgelopen dagen. Het koppel heeft via hun woordvoerder gereageerd.

In verwachting?

Insiders zouden aan OK! hebben verklapt dat George (60) en Amal (43) weer in verwachting zijn. Ze zouden het blije nieuws met dierbaren gedeeld hebben tijdens een diner in hun huis in Italië. "Amal zou al voorbij haar eerste trimester zijn en haar buikje kun je al een beetje zien. Dus binnenkort weet iedereen het sowieso", aldus een bron.

Volgens het koppel is daar niets van waar. Via hun woordvoerder hebben ze laten weten dat de geruchten niet kloppen: "Verhalen die rondgaan dat Amal in verwachting is, zijn niet waar."

Ouderschap

Het koppel stapte in 2014 in het huwelijksbootje in Venetië. Drie jaar daarna werden ze ouders van de tweeling Ella en Alexande, nu vier jaar oud. Aan CBS This Morning vertelde George eerder hoe Amal en de kinderen zijn leven hebben veranderd. "We hadden het nooit over kinderen, maar op een dag zeiden we: wat vind je ervan? Voor we het wisten zaten we bij de verloskundige voor een echo en hoorden we dat we een zoon kregen. En toen bleek er nog een kindje te zijn", aldus George. "Ik was klaar voor één kind; ik ben oud. Ik heb tien minuten sprakeloos voor me uit gestaard."

Inmiddels zou hij niet meer anders willen. "Ik denk niet dat iemand aan het einde van de dag ooit liever zegt 'hadden we maar twee extra films gemaakt' dan 'Ik ben blij dat ik zoveel tijd met mijn kinderen heb doorgebracht.'"

Personality
  • Daily Mail
  • BrunoPress