De perfecte wimperlook met Nanolash 

Hoge kosten aan wimperextensions en uitslag van mascara's zijn verleden tijd. Het innoverende beauty product, dat met natuurlijke ingrediënten vollere en langere wimpers creëert, is na jaren van dermatologisch onderzoek nu eindelijk op de markt.

De perfecte wimperlook met Nanolash 

Eyecatcher

De "no make-up" make-up look is al enige tijd ontzettend populair. Een ooglook die straalt en verleid, maar waarbij je niet ziet dat je meer tijd dan gewenst voor de spiegel hebt besteed? Dat is wat wij willen. Nanolash belooft dat je deze look in slechts dertig dagen behaald. Het schijnt dat je wimpers binnen een mum van tijd al langer, voller en intenser van kleur zijn. Heb je vaak last van uitvallende en beschadigde wimpers? Dit serum legt een beschermlaag over de wimpers heen om ze te versterken. Die volle wimperbos kan dus ongegeneerd groeien!

In gebruik

Eyeliner opdoen gemakkelijk? Dan is het aanbrengen van het Nanolash serum a piece of cake. Essentieel is hierbij wel dat je huid make-up en oogcrème-vrij is. Het serum werkt in vanaf de haarzakjes en verbeterd zo stapsgewijs jouw wimpers. Extra handig: het product is dermatologisch getest en dus perfect voor gevoelige ogen.

  • 0 tot 10 dagen: stimuleert de wimpergroei
  • 10 tot 15 dagen: maakt wimpers langer, dikker en donkerder
  • 15 tot 25 dagen: geneest en versterkt
  • 25 tot 30 dagen: conditioneert zowel de huid rondom de ogen als de wimpers

'Schoonheid hand in hand met gezondheid' is het motto van Nanolash. Het gebruik van veilige ingrediënten staat dan ook hoog in het vaandel. Benieuwd of dit serum jouw wimper droom laat uitkomen? Klik hier om een bestelling te plaatsen of voor meer informatie.

Beauty
  • Lotte van Zijl