Hertoginnen Kate en Meghan staan altijd hetzelfde en dit is waarom

Nu weten we eindelijk waarom ze altijd hetzelfde staan...
Meghan KAte

Alle beroemdheden hebben een vaste pose wanneer ze voor de camera’s verschijnen en bij royals is dat niet anders. Lichaamsexpert Blanca Cobb legt uit hoe het zit met deze go-to-poses van de Britse hertoginnen Meghan en Kate.

Meghan

‘Tijdens de meeste gelegenheden heeft ze haar handen over haar ribben heen geklemd en haar ellebogen steken naar buiten. Het is in evenwicht, verfijnd én doelgericht. Voor Meghan heeft ‘haar houding’ een paar doelen. Het is bijna als een onzichtbaar schild, als een barrière om zichzelf te beschermen. Haar handen zijn zo geklemd om zichzelf wat meer troost en zekerheid te geven wanneer ze in de schijnwerpers staat’, aldus Blanca. 

In mei 2018 werd gemeld dat Meghan maar liefst zes maanden aan ‘hertoginlessen’ zou volgen met hulp van senior assistent van The Queen Samantha Cohen. ‘Het zal zes maanden luisteren zijn’, zei een bron destijds. ‘Ze is op zoek naar advies van verschillende mensen. Ze gaat door met nederigheid. Het zal echter niet stil zijn. Het wordt een druk kantoor. Ze heeft elke dag van haar leven gewerkt en is dus gewend aan een veeleisend schema’, legt de bron verder uit.

Kate

Maar niet alleen Meghan heeft zichzelf een houding aangeleerd. Ook hertogin Kate heeft er eentje. Haar handen zijn meestal wat lager. ‘Het is een gepolijste look. Haar armen hangen rustig en haar handen houdt ze bij elkaar.’

Laatste nieuws