In stores now: het accessoire nummer van Elegance

Tassen, schoenen, zonnebrillen en sieraden… Met maar liefst 137 modeitems is de tweede editie van dit jaar het accessoire nummer. Op de cover het stralende mode-icoon Yasmin Le Bon. Lees het exclusieve interview met haar, maar ook de interviews met modeontwerper Jérôme Dreyfuss en schrijfster Esther Verhoef. Ook vertelt Elegance je de onontdekte plekjes op Mallorca en de hotspots in Den Haag. 

Accessoires

New York, Helsinki, Rio en Dellas: aan de hand van deze vier steden, die elke een andere stijl representeren,  deelt Elegance de mooiste accessoires.

Zweedse kunstenaar

Dit jaar is het precies honderd jaar geleden dat Carl Larsson, de grootste kunstschilder van Zweden, overleed. Lees alles over hem in het kunstportret.

Barbecueën

Op culinair vlak deelt Elegance recepten uit het boek Gegrild & geroosterd: een kookboek waar groenten een hoofdrol spelen, maar niet louter vegetarisch is.

Elegance bestellen

De nieuwe Elegance ligt vanaf vandaag in de winkels. Wil je Elegance altijd als eerst ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af. Je kunt deze editie, net als eerdere edities, ook online bestellen. Daarvoor klik je hier.

Laatste nieuws