Bezoek Zuidoost-Azië zonder jetlag

Breng van 23 mei tot en met 2 juni een bezoek aan de Tong Tong Fair: een 11-daags evenement dat bekend staat als een bezoek aan het Oosten, maar dan in eigen land.

Bezoek Zuidoost-Azië zonder jetlag

West meets Oost

Ook dit jaar speelt de Tong Tong fair zich af in de Indische hoofdstad van de wereld, oftewel Den Haag. Op het Malieveld kunnen Oost en West elkaar letterlijk ontmoeten, want voor de fair komen deelnemers niet alleen uit Nederland en omringende landen, maar ook uit Zuidoost-Azië. In totaal wordt gerekend op 80.000 bezoekers.

Cultureel festival

Deze editie van het evenement is de 61e en brengt de sfeer van de Aziatische nightmarkets naar het Malieveld. Een cultureel festival met een actuele mix tussen Oost en West en verschillende cross-overs tussen beide gebieden. Maar eigenlijk is de fair nog meer dan dat: naast een cultureel festival kan de Tong Tong Fair ook beschouwd worden als internationale beurs en food event. Met verschillende Aziatische artiesten en dansers op het programma, wordt de fair weer een spetterend evenement waaruit blijkt hoe inspirerend de Indische cultuur wel niet is.

Voor meer informatie en kaartjes, klik hier.