Pulitzer Pride Pink Deck

Ter ere van de Canal Parade opent Pulitzer Amsterdam een 30 meter lang ponton op de Prinsengracht aan de voorzijde van het hotel.

Pulitzer Pride Pink Deck

Canal Parade

3 augustus is de Amsterdam Pride Canal Parade. Een dag vol feestende mensen op decoreerde boten, maar ook een drukte van jewelste, waardoor je de boten niet altijd even goed kunt zien. Gegarandeerd goed zicht heb je vanaf de ponton die Pulitzer Amsterdam die dag aan de voorzijde van het hotel zet. En het blijft niet alleen bij goed zicht, op het Pink Deck kun je de Pride zelf ook meevieren. 

Eten en drinken

Het Pick Deck belooft een heus feest te worden. De cocktailbar op het dek biedt namelijk kleurrijke cocktails, gecreëerd door Pulitzer’s Bar, maar ook de smakelijke Oostenrijkse Kracher wijn zal rijkelijk vloeien. Qua culinaire versnaperingen zullen er oesters, poké bowls en bao buns geserveerd worden tijdens het spektakel. En voor een meer Hollandse touch: appeltaart, bitterballen, saté en knapperige kip worden ook niet vergeten. 

Klik hier om tickets voor het Pulitzer Pride Pink Deck te bestellen. Het kaartje is inclusief onbeperkte drankjes en snacks.