Fotograferen voor het goede doel

Is het tijd voor een nieuwe profielfoto op LinkedIn en wil je het goede doel steunen? Sopho is een Non-Profit stichting, bestaande uit fotografen en visagisten, die goede doelen steunt.

Fotograferen voor het goede doel

Op 7 en 8 september gaat Sopho van start. Twee dagen komen grote namen uit de mode- en reclamewereld samen om jouw perfecte headshot te nemen. De opbrengst van de kaartjes gaat naar de Plastic Soup Foundation. Dit is een Nederlandse stichting die preventief maatregelen neemt om meer bewustzijn rondom plasticgebruik te creëren.

Het idee komt van de fotografen Jeroen W Mantel, Martin Sweers, Rachel Schraven en Tom ten Seldam. Zij willen meer doen dan alleen het maken van mooie foto’s. In plaats van met een collectebus rond te lopen, willen zij bijdragen aan een betere wereld door hun talenten in te zetten.

Tijdens het evenement kun je jouw nieuwe set foto's laten maken door één van deze fotografen. Een nieuwe foto voor LinkedIn of een prachtig portret voor je cv, de keuze is aan jou met deze verschillende specialisten. Voordat je voor de lens gaat, krijg je eerst nog een make-up touchup. Je twee favoriete foto’s worden bewerkt en kan je gebruiken voor het updaten van je cv. En dat terwijl je de natuur ook een beetje helpt.

Het evenement vindt plaats op 7 en 8 september 2019 bij Midwest in Amsterdam. Via deze link kun je kaartjes bestellen.