Tips waardoor jouw koffer als eerste van de bagageband rolt

Na een (lange) vliegreis ben je aangekomen op je bestemming en het enige wat je nog hoeft te doen is je koffer ophalen, maar dat duurt langer dan gewenst... Met deze tips zorg de ervoor dat jouw bagage als eerste van de band rolt.
Tips waardoor jouw koffer als eerste van de bagageband rolt

Trucs

Er zijn een aantal trucjes waardoor je ervoor kunt zorgen dat jouw bagage als eerste van de band rolt. Allereerst kun je op je koffer een speciale sticker met ‘breekbaar’ of ‘fragile’ plakken, welke je kunt krijgen bij de incheckbalie. Volgens de website Travel + Leisure worden koffers en tassen met dit soort labels meestal als laatste ingeladen en als eerste uit het vliegtuig gehaald.

Een tweede optie is laat inchecken, aldus luchthavenmedewerker Thomas Lo Sciuto. Ook dan wordt je koffer als laatste ingeladen en waarschijnlijk weer als eerste op de bagageband gelegd. Deze optie is natuurlijk wel riskant, want als je té lang wacht, loop je het risico je vlucht te missen. En dat wil je natuurlijk niet.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f730d29ae4b0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws