The Dylan Talks x Royal Coster Diamonds

Om het twintigjarig jubileum van hotel The Dylan te vieren, vindt iedere maand The Dylan Talks plaats, een evenement met wisselende sprekers. Dinsdag 24 september staat in het teken van diamanten.
The Dylan Talks x Royal Coster Diamonds

Royal Coster Diamonds

Om te vieren dat The Dylan Amsterdam twee decennia bestaat, wil het hotel haar gasten cultureel en culinair vermaken met The Dylan Talks. Iedere derde dinsdag van de maand wordt er een spreker uitgenodigd die een uur lang praat over uiteenlopende onderwerpen. Deze maand staat in het teken van Royal Coster Diamonds, de oudste diamantslijperij ter wereld. 

Diamantencentrum

Amsterdam was in de 17eeuw het diamantencentrum van de wereld. De talk biedt een inkijkje in Amsterdam als diamantstad, en daarnaast in het Koninklijke verleden van Royal Coster Diamonds en de legendarische diamanten die door de eeuwen heen door hen zijn geslepen. Ook zal meester-slijper Frank van Poorten een authentieke slijpmolen laten zien terwijl hij meer vertelt over zijn ambacht. 

Klik hier voor meer informatie over het evenement en de ticketverkoop. De opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan het daklozenfestival dat volgend jaar zomer plaatsvindt. 

Laatste nieuws