The Dylan Talks #5 over het mechanische horloge

Horlogeliefhebbers opgelet: de vijfde editie van The Dylan Talks staat dinsdagavond in het teken van de fascinerende wereld van het mechanische horloge.
The Dylan Talks #5 over het mechanische horloge

Fascinerend mechanisme

Tijdens de vijfde editie van de Talks gaat gespecialiseerd horlogejournalist Lex Stolk in gesprek met Jacco Goossens, horloge-expert van Gassan, om antwoorden op belangrijke horlogevragen te krijgen. Want wat maakt een uurwerk nu zo kostbaar? En wat is eigenlijk de functie van die ingewikkelde technieken? Naast vragen als deze, zal er ook tijd zijn voor anekdotes en worden de meest spraakmakende horloges van het moment onder de loep genomen.

The Dylan Talks

Door middel van de Talks viert The Dylan Amsterdam sinds mei maandelijks het 20-jarige jubileum van het hotel. Met de edities wil het hotel een podium creëren waar Amsterdammers en gasten van het hotel culinair, maar ook cultureel kunnen genieten.

Kaartjes voor de Talks zijn hier verkrijgbaar en kosten €9,95. De opbrengst gaat voor het overgrote deel naar het jaarlijkse daklozen evenement dat in juni in de Hoftuin plaatsvindt, georganiseerd door de Protestantse Diaconie Amsterdam.

Laatste nieuws