5x beroemdheden met bril

Brillen komen in alle soorten en maten, net zoals de dragers. Deze beroemdheden zijn namelijk net zo verschillend als de brillen, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn onlosmakelijk verbonden met hun accessoire. Elegance zet, van Karl Lagerfeld tot Steve Jobs, de meest iconische brillendragers op een rij.

5x beroemdheden met bril

Beroemdheden

1. Anna WintourDe editor in chief van de Amerikaanse Vogue wordt vaker met dan zonder zonnebril gespot. Zowel tijdens vergaderingen en modeshows weigert ze haar geliefde bril af te zetten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Anna Wintour (@wintourworld) op

2. Steve JobsDe in 2011 overleden medeoprichter van Apple werd het meest gespot in zwarte coltrui met ronde bril.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Steve Jobs (Apple Founder) (@steve_paul_jobs) op

3. Iris ApfelDe Amerikaanse zakenvrouw en mode-icoon studeerde kunstgeschiedenis in New York om vervolgens naar de kunstacademie te gaan. Op 98-jarige leeftijd weet ze nog steeds talloze fans te inspireren, waaronder met haar bril.

Dit bericht bekijken op Instagram

Pretty in pink! ? Another outfit from the @blue.illusion #Alifeincolour collection. #blueillusion ?: @danielafederici

Een bericht gedeeld door Iris Apfel (@iris.apfel) op

4. Donatella VersaceDe Italiaanse modeontwerpster nam in 1997 het imperium van haar vermoorde broer Gianni over. Sindsdien draagt zij regelmatig haar beroemde zwarte pilotenbril.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Donatella Versace (@donatella_versace) op

5. Karl LagerfeldAfgelopen februari hebben we helaas afscheid moeten nemen van de beroemde modeontwerper, kunstenaar en fotograaf. Kaiser Karl en zijn zwarte zonnebril waren onafscheidelijk.