Prinses Beatrice gaat trouwen

Royal Weddings, we kunnen er geen genoeg van krijgen. We hebben daarom goed nieuws! De oudste Yorkie dochter stapt in het huwelijksbootje. Prinses Beatrice trouwt in 2020 met haar grote liefde Edoardo Mapelli Mozzi.

Prinses Beatrice gaat trouwen

Via een officieel statement laat Buckingham Palace weten dat Edo eerder deze maand op zijn knieën is gegaan en de prinses ten huwelijk heeft gevraagd. Dit gebeurde tijdens een casual weekendje weg naar het romantische Italië. "We zijn ontzettend blij om dit nieuws te kunnen delen. We hebben veel zin om samen ons leven te delen en kunnen niet wachten tot we getrouwd zijn."

Andrew en Sarah

Ook de ouders van de prinses, prins Andrew en hertogin Sarah, laten van zich horen: "We hebben met trots toegezien hoe hun relatie zich heeft ontwikkeld. We zijn de gelukkige ouders van een prachtige dochter die haar grote liefde en metgezel heeft gevonden in een loyale jongeman. We wensen hen alle geluk toe."

Verlovingsring

De verlovingsring waarmee Bea ten huwelijk gevraagd is, is door Edo zelf ontworpen. Dit in samenwerking met de Britse sieradenontwerper Shaun Leane.

Het stel verwacht volgend jaar elkaar het jawoord te geven.