Om deze reden was Kate Middleton vlak voor de royal wedding in tranen

Kate Middleton en prins William stapten alweer bijna tien jaar geleden in het huwelijksbootje. Wat echter maar weinig mensen weten, is dat de hertogin vlak voor de bruiloft in tranen uitbarstte.

In tranen

De trouwjurk van Kate is één van de meest besproken trouwjurken ooit. Terecht ook, want wat was hij prachtig, maar blijkbaar was het op de dag van de bruiloft een reden voor de hertogin om flink wat tranen te laten. Dit omdat details van de jurk vlak voor de ceremonie aan de pers werden gelekt.

Het paar had in de aanloop naar de bruiloft alles op alles gezet om alles geheim te houden, maar vlak voor het grote moment wist de pers al te melden dat Sarah Burton de jurk had ontworpen voor Alexander McQueen.

Sarah Burton ontkende

The Sunday Times bracht het nieuws destijds als eerste naar buiten. 'Een modebron meldt dat de jurk een combinatie is van Middleton's eigen design-ideeën en Burton's vergaande kennis van high fashion.' De designer ontkende zelf alle betrokkenheid bij het ontwerpen van de jurk totdat het officieel werd aangekondigd op de dag zelf.

Laatste nieuws