Een zeldzaam kijkje in het huis van Kate Middleton en prins William

De lachende foto van hun zoontje George maakt het helemaal af.

Prins William en Kate Middleton huis

Geef toe, ook jij hebt altijd al een kijkje willen nemen in het royal huis van prins William en Kate Middleton. Die wens wordt nu een beetje waarheid, want ze hebben een glimp van hun woning laten zien.

Woonkamer

Prins William en Kate Middleton wonen op het moment in hun landhuis Anmer Hall en hebben volgers in een video een zeldzaam kijkje in de woning gegeven. Het koppel zat vanuit huis in een Zoom-meeting met de werknemers van het Hospice UK’s Just "B" counselling programma, de hulplijn voor werknemers van het ziekenhuis, waar The Royal Foundation tijdens de coronapandemie mee samenwerkt.

Tijdens de call zaten William en Kate in hun, zo lijkt het, woonkamer. De ruimte is chique, maar ook huiselijk en bevat een crèmekleurige bank met kussens met bloemenprint. Wat we nog meer spotten? Veel planten, een mooie grote spiegel én een lachende foto van hun zoontje George.

Thuisonderwijs

William en Kate zijn na de eerste lockdown samen met hun drie kinderen Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis naar het landhuis gegaan. Het lijkt erop dat ze daar nog wel een tijdje zullen vertoeven nu ze de kinderen thuis les moeten geven. Kate vierde daar ook onlangs haar 39e verjaardag.

De foto die ingelijst is, lijkt onderstaande foto te zijn. Het kiekje werd in 2019 voor George's verjaardag gedeeld.

Lifestyle
  • Cosmopolitan UK
  • BrunoPress, Instagram